FORMULA 1

Ο Λότερερ στην Caterham

Ο Λότερερ στην Caterham

Ο νικητής στο Le Mans Αντρέ Λότερερ θα αντικαταστήσει τον Ιάπωνα Καμούι Κομπαγιάσι στο βελγικό Grand Prix στο Σπα. Παραμένει στην ομάδα ο Κομπαγιάσι.

Σε μια κίνηση που δεν προκαλεί έκπληξη η Caterham αντικατέστησε τον Καμούι Κομπαγιάσι με τον Αντρέ Λότερερ. Ο Γερμανός οδηγός, νικητής φέτος στον 24ωρο αγώνα Le Mans, περίμενε έντεκα χρόνια για αυτή την ευκαιρία.

Το 2003 ο 32χρονος σήμερα οδηγός ήταν βασικός υποψήφιος για να οδηγήσει στην Jaguar, όμως δεν προτιμήθηκε τελικά και στράφηκε στην Ιαπωνία.

Ο Λότερερ θα αγωνιστεί στο Σπα αυτή την εβδομάδα με την ομάδα να υπολογίζει στην εμπειρία του σε αγώνες υπό βροχή. Ωστόσο ο Κομπαγιάσι παραμένει μέλος της Caterham και αναμένεται να ξαναπάρει τη θέση του στον επόμενο αγώνα, στο ιταλικό Grand Prix στη Μόντσα.

Ο Λότερερ στην Caterham

Ο Κομπαγιάσι ανακοίνωσε τα νέα στο Twitter. Δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος, αν σκεφτεί κανείς πως στη Φόρμουλα 1 επέστρεψε χάρη στις δωρεές των οπαδών του. Ο Μάρκους Έρικσον, ο δεύτερος οδηγός της Caterham, δεν χάνει τη θέση του γιατί οι χορηγοί του πληρώνουν την ομάδα του Λίφινλντ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ