FORMULA 1

Ο Γουέμπερ δεν "έπνιξε" τις φήμες για Ferrari

Ο Γουέμπερ δεν "έπνιξε" τις φήμες για Ferrari

Και φέτος το όνομα του Μαρκ Γουέμπερ "ακούγεται" για τη Ferrari. Ο Αυστραλός οδηγός πολιορκήθηκε στο Μουτζέλο. Διαβάστε τι απάντηση έδωσε στο επίμαχο ζήτημα.

Η ισπανική εφημερίδα "El Confidencial" επανέφερε νωρίς νωρίς στην επικαιρότητα την υπόθεση μετακίνησης του Μαρκ Γουέμπερ στη Ferrari.

Τα τελευταία χρόνια ο Αυστραλός οδηγός είναι ένας από τους υποψήφιους για να οδηγήσει το κόκκινο μονοθέσιο. Τα όργανα άρχισαν νωρίς, ειδικά φέτος που ο Φελίπε Μάσα πηγαίνει από τη μια κακή εμφάνιση στην άλλη.

" Ο Σέρχιο (Πέρες) ήταν το πρόσωπο των ημερών την περασμένη εβδομάδα για τη Ferrari, τώρα είμαι εγώ. Είμαι προσηλωμένος 100% σε αυτή τη σεζόν και προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δουλειά που μπορώ για τον εαυτό μου και τη Red Bull Racing. Δεν σπαταλάω την ενέργεια μου για τίποτα άλλο. Έχουμε ολόκληρη σεζόν μπροστά μας πριν αρχίσω να σκέφτομαι το μέλλον. Τη μια μέρα ο Τζένσον (Μπάτον) θα πάει στη Ferrari, μετά ο Σέρχιο, τώρα εγώ", σχολίασε ο Γουέμπερ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Red Bull ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Ο Γουέμπερ διατηρεί φιλική σχέση με τον Φερνάντο Αλόνσο, ενώ είναι συμπαθής και στον Στέφανο Ντομενικάλι. Και τώρα που ολοκληρώνεται σιγά σιγά η καριέρα του, το δέλεαρ για να οδηγήσει για τη διασημότερη ομάδα στον κόσμο, είναι πραγματικά μεγάλο.

Από την άλλη η Ferrari θέλει ένα δυνατό και προπάντως σταθερό οδηγό για να πλαισιώσει τον Αλόνσο. Και ο Γουέμπερ μπορεί να μην είναι ο ταχύτερος οδηγός στον κόσμο, ωστόσο είναι σταθερός. Μετράει τέσσερις τέταρτες θέσεις στους τέσσερις πρώτους αγώνες της σεζόν.

" Δεν έχω υπογράψει κανένα συμβόλαιο", ξεκαθάρισε και επαίνεσε την πίστα στο Μουτζέλο, όπου οι ομάδες πραγματοποιούν δοκιμές. Θα ήθελε, πρόσθεσε, να οδηγήσει ξανά στην πίστα που βρίσκεται κρυμμένη στην Τοσκάνη. Θα έχει την ευκαιρία αν ντυθεί στα κόκκινα, αφού η συγκεκριμένη πίστα ανήκει στη Ferrari.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ