FORMULA 1

Ο Φέτελ, ο Σουμάχερ & το γρασίδι

Ο Φέτελ, ο Σουμάχερ & το γρασίδι

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν έκανε πάρτι για να γιορτάσει την κατάκτηση του τίτλου. Μετά την εξασφάλιση του τέταρτου συνεχόμενου τίτλου διεκδικεί κι άλλα ρεκόρ, τα οποία ανήκουν στον Μίκαελ Σουμάχερ.

Τέσσερα χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στο Άμπου Ντάμπι, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στο νυχτερινό αγώνα της Κυριακής (2/11).

Ο Γερμανός οδηγός της Red Bull θα διεκδικήσει την τρίτη νίκη του στο εμιράτο και αν τα καταφέρει θα ισοφαρίσει ακόμα ένα μεγάλο ρεκόρ που ανήκει στον Μίκαελ Σουμάχερ.

Βλέπετε, αυτή θα είναι η 7η σερί νίκη του. Ο Σουμάχερ είχε πάρει επτά νίκες στην καριέρα του και μάλιστα δύο φορές. Επτά νίκες είχε και ο αείμνηστος Αλμπέρτο Ασκάρι από το 1952 έως το 1953, ωστόσο τα 500 μίλια της Ιντιανάπολις δεν συμπεριλαμβάνονταν στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1.

Με τρεις νίκες ακόμα στους τρεις εναπομείναντες αγώνες ο Φέτελ θα πιάσει τον Σουμάχερ στην πρώτη θέση με τους οδηγούς με τις περισσότερες νίκες σε μια σεζόν (13 το 2004).

Εν τω μεταξύ ο 26χρονος οδηγός αποκάλυψε πως πέρασε τις πρώτες μέρες μετά τον τέταρτο τίτλο του. Επέστρεψε στην Ελβετία το ίδιο βράδυ, αφού πρώτα είχε βοηθήσει τους μηχανικούς να μαζέψουν τα πάντα από τα πιτ και να τα βάλουν στα κουτιά με προορισμό του Άμπου Ντάμπι, ενώ ήπιε... αρκετά μαζί τους στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Πέρασε δύο ήσυχες μέρες στο σπίτι του μαζί με τη σύντροφο του, τη Χάνα και ηρέμησε, κουρεύοντας το γρασίδι στο σπίτι του. Η Χάνα βρίσκεται μαζί του και στο Άμπου Ντάμπι, ωστόσο σπάνια τη βλέπει κανείς στα πιτ εν αντιθέσει με τις συντρόφους των άλλων οδηγών.

Όσο για το κίνητρο του Φέτελ μετά το νταμπλ; Παραμένει υψηλό. " Βρισκόμαστε εδώ για να αγωνιστούμε και να κερδίσουμε τον αγώνα αν έχουμε την ευκαιρία".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ