FORMULA 1

Ο Φέτελ και η κατάρα του Ιουλίου

Ο Φέτελ και η κατάρα του Ιουλίου

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ φιλοδοξεί να ζευγαρώσει τις νίκες του στο Σίλβερστοουν και να σπάσει το ρόδι τον Ιούλιο.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ κερδίζει αγώνες καθ'όλη τη διάρκεια της σεζόν στη Φόρμουλα 1, εκτός από τον μήνα Ιούλιο. Ο Γερμανός χαμογέλασε όταν ενημερώθηκε για αυτό το κενό στα στατιστικά του και δήλωσε πως "θ α πρέπει να κάνουμε κάτι για να αλλάξει αυτό".

Μετά την εγκατάλειψη του στη Βαλένθια ο 25χρονος οδηγός φιλοδοξεί να επανέλθει στις νίκες την Κυριακή (8/7) στην πίστα του Σίλβερστοουν. Μετράει μια νίκη εκεί, τον Ιούνιο του 2009. Μετράει 22 νίκες.

"Για εμένα προσωπικά η νίκη στο Σίλβερστοουν έχει την ίδια αξία με το να τερματίζεις πρώτος στο Μονακό. Όταν ανέβηκα στο πρώτο σκαλί το 2009 ήταν από τις πιο γλυκές στιγμές στην καριέρα μου", είχε χαρακτηριστικά.

" Αυτή η σεζόν είναι τρελή και δεν θα σταματήσει να είναι. Ωστόσο η νίκη παραμένει ο βασικός στόχος μας. Αποδείξαμε πως το μονοθέσιο μας έχει προοπτική και μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι. Κάναμε μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση", σχολίασε και υπολογίζει στις... αναβαθμίσεις που θα έχει το μονοθέσιο του επί βρετανικού εδάφους.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ