FORMULA 1

Ο Αλόνσο έχασε το μεγαλύτερο οπαδό του

Ο Αλόνσο έχασε το μεγαλύτερο οπαδό του

Η Φόρμουλα 1 συμμετέχει στο πένθος για το χαμό του Εμίλιο Μποτίν, ιδιοκτήτη της Banco Santander. Υπήρξε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Φερνάντο Αλόνσο.

Η Φόρμουλα 1 αποχαιρέτησε σήμερα τον πρόεδρο της Ferrari, Λούκα Κορντέρο ντι Μοντετζέμολο που παραιτήθηκε από τη θέση του και λίγο αργότερα τον Εμίλιο Μποτίν, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Ισπανία.

Ο ιδιοκτήτης της Banco Santander υπέστη καρδιακή προσβολή και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Υπήρξε φανατικός υποστηρικτής της Φόρμουλα 1 και του Φερνάντο Αλόνσο.

Χρησιμοποίησε τη Φόρμουλα 1 για να κάνει γνωστή την τράπεζα που κληρονόμησε από τον πατέρα του. Υπό την καθοδήγηση του η Banco Santander αγόρασε σειρά από τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Αλόνσο έχασε το μεγαλύτερο οπαδό του

Η προσωπική περιουσία του ανέρχεται σε 1.000.000.000 δολάρια. Αγαπούσε τη Φόρμουλα 1 και το 2007 όταν υπέγραψε ο Φερνάντο Αλόνσο στη McLaren, έγινε χορηγός της ομάδας. Ακολούθησε τον Αλόνσο στη Ferrari, καλύπτοντας το συμβόλαιο του όπως φημολογούνταν.

Ο Αλόνσο έχασε το μεγαλύτερο οπαδό του

Αναμένεται να τον διαδεχθεί η κόρη του, Άνα Μποτίν. Παραμένει άγνωστο αν η επόμενη γενιά θα συνεχίσει να στηρίζει τη Φόρμουλα 1.

Ο Αλόνσο έχασε το μεγαλύτερο οπαδό του

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητές έγραψε στο Twitter: " Την Τετάρτη δείπνησα με τον Δον Εμίλιο, προγραμματίζαμε ακόμα μια βόλτα με το ποδήλατο στη Σιγκαπούρη. Μας άφησε ένας φίλος, ένας σπουδαίος φίλος".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ