FORMULA 1

O Stroll κάνει τα ίδια λάθη με το Playstation

The car of Williams driver Lance Stroll of Canada is lifted after a crash during the second free practice during the Formula One Grand Prix at the Monaco racetrack in Monaco, Thursday, May 25, 2017. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Claude Paris)
The car of Williams driver Lance Stroll of Canada is lifted after a crash during the second free practice during the Formula One Grand Prix at the Monaco racetrack in Monaco, Thursday, May 25, 2017. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Claude Paris) AP

O Lance Stroll έδωσε νέα διάσταση στο ατύχημα που είχε στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix του Μονακό.

Το πρώτο μεγάλο ατύχημα του 2017 στο πλαίσιο του Grand Prix Μονακό, ήρθε διά χειρός Lance Stroll. Πράγμα που δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς ο άπειρος οδηγός της Williams αναμενόταν να βάλει σημάδι τις μπαριέρες αργά ή γρήγορα.

Αυτό που ουδείς περίμενε, ήταν το σχόλιό μετά το ατύχημα στη δεύτερη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου. Ένα σχόλιο ενδεικτικό της ηλικίας του μιας και είναι ακόμα μόλις 18!

"Ήμουν χαρούμενος για το πως είχε κυλήσει η μέρα μου, ώσπου ήρθε αυτό το ατύχημα στο τέλος του FP2. Ενόψει του Σαββάτου θα μελετήσω τους τομείς που πρέπει να βελτιωθώ. Είναι κυρίως δύο σημεία, η στροφή 8 (σ.σ. η Μασνέ όπου είχε και το ατύχημα) και η τελευταία στροφή. Θυμώνω γιατί κάθε φορά που παίζω PlayStation, αυτές είναι πάντα οι δύο στροφές που δεν μπορώ να πάρω σωστά. Και στην πραγματικότητα, πάλι με αυτές τις δύο είχα πρόβλημα", είπε ο Καναδός στο βρετανικό Autosport.

Μιλώντας συγκεκριμένα για το λάθος στην Mασνέ, το οποίο προκάλεσε καθεστώς κόκκινης σημαίας και εξαιτίας του οποίου η Williams FW40 υπέστη σημαντικές ζημιές, δεν έψαξε δικαιολογίες.

"Αναζητούσα το όριο, έχασα το πίσω μέρος, πάτησα λίγο και στο ακάθαρτο κομμάτι της διαδρομής. Τυπικό λάθος σιρκουί πόλης. Αλλά αν δεν ακουμπάς τις μπαριέρες στο Μονακό, σημαίνει πως δεν κινείσαι στο όριο. Τουλάχιστον ξέρω ότι πίεζα και ξέρω που πρέπει να βελτιωθώ το Σάββατο", τόνισε ο Stroll που ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον πρώτο του βαθμό στη Formula 1.

Το καλύτερο πλασάρισμά του ως τώρα, ήταν η ενδέκατη θέση στη Ρωσία. Συνολικά, σε πέντε Grand Prix, μετράει τρεις εγκαταλείψεις.

Δείτε το ατύχημα του Stroll στο FP2 πατώντας εδώ.

Photo credits: AP Photo/Claude Paris

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ