FORMULA 1

Ο Massa υπέγραψε και περιμένει...

Ο Βραζιλιάνος έβαλε την υπογραφή του στο μονοετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Williams. Ανοίγει ο δρόμος για τη μετακίνηση του Bottas στη Mercedes.

Ο Felipe Massa επιστρέφει πριν καν προλάβει να συνειδητοποιήσει ότι αποχώρησε από τη Formula 1! Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλια, ο έμπειρος πιλότος έχει βάλει από τη Δευτέρα 19/12 την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο αξίας έξι εκατομμυρίων ευρώ που του πρόσφερε η Williams.

Αυτό που μένει πλέον είναι να κλείσει το θέμα του Valtteri Bottas ο οποίος προορίζεται για τη θέση του Nico Rosberg στη Mercedes AMG Petronas.

Για να συμβεί αυτό βέβαια θα πρέπει να ικανοποιηθεί η Williams που θέλει γερό σκόντο στο αντίτιμο που καταβάλει στη Mercedes για τις κινητήριες μονάδες της. Όταν διευθετηθεί και αυτό το θέμα θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Άλλη μια σημαντική εξέλιξη είναι το διαζύγιο της Williams με τον Pat Symonds, αναζωπυρώνοντας τα σενάρια που θέλουν τον τεχνικό διευθυντή της Mercedes, Paddy Lowe να είναι αυτός που θα τον διαδεχθεί. Λέγεται μάλιστα πως στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με την Williams για τον Bottas, η Mercedes είναι διατεθειμένη να επιτρέψει στον Lowe να αναλάβει αμέσως καθήκοντα στη νέα του ομάδα χωρίς να χρειαστεί να μείνει, ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, κάποιους μήνες εκτός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Η επόμενη μεγάλη πρόκληση της Formula 1
Τα αποκαλυπτήρια της νέας Ferrari
O Alonso θέλει Πρωτάθλημα με McLaren - Μετρημένες οι επιλογές της Mercedes
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ