FORMULA 1

Ο Button βρέθηκε κοντά στη Williams

Jenson Button give a thumbs up.
Jenson Button give a thumbs up. MCLAREN

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 ήταν σε συζητήσεις με τη Williams F1 για ρόλο επίσημου οδηγού στην αγωνιστική σεζόν που διανύουμε.

Μπορεί με κάθε ευκαιρία να τονίζει πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στη Formula 1, όμως ο Jenson Button αποκάλυψε πόσο κοντά ήταν στο να μη σταματήσει να τρέχει σε αυτή! Βλέπετε μπορεί στο τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2016 η McLaren να ανακοίνωσε το πλάνο που τον ήθελε σε ρόλο θεατή με ορίζοντα επιστροφής στις πίστες το 2018, όμως ο Βρετανός είχε προτάσεις για ρόλο πλήρους εμπλοκής στο παγκόσμιος πρωτάθλημα που είναι σε εξέλιξη.

Πράγμα που αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN!

Μία από αυτές ήταν από τη Williams, την ομάδα με την οποία έκανε ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πίσω στο μακρινό πια 2000! Λίγα χρόνια μετά ήταν έτοιμος να επιστρέψει αλλά μπλεγμένος στο χάος του συμβολαίου του με τη BAR Honda, παρέμεινε στην ομάδα του David Richards.

"Έχω βρεθεί πολύ κοντά στο να επιστρέψω στη Williams 3 ή 4 φορές! Μάλιστα μιλήσαμε και για τη φετινή σεζόν 1-2 φορές. Όμως είχα αποφασίσει πως ήθελα να σταματήσω", ξεκαθάρισε ο 37χρονος.

Τελικά ο Button προτίμησε να πει όχι, σε αντίθεση με τον Felipe Massa που ανέβαλε τη δική του… συνταξιοδότηση για να επιστρέψει και να αναλάβει το ρόλο του μέντορα στον νεαρό, ταλαντούχο αλλά ακόμα άγουρο Lance Stroll.

Photo credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ