FORMULA 1

Nευρίασε ο Μαλντονάντο στη Lotus

Nευρίασε ο Μαλντονάντο στη Lotus

Ο Ρομαίν Γκροζάν οδηγεί και ο Παστόρ Μαλντονάντο πρωταγωνιστεί στο επίσημο τρέιλερ της Lotus. Σε αναζήτηση αγωνιστικού διευθυντή μετά τη φυγή του Ερίκ Μπουγιέ (video).

Η περσινή E21 και όχι η... μοναδική στο είδος της, Ε22 πρωταγωνιστεί στο τρέιλερ της Lotus ενόψει της νέας σεζόν. Πάντως το καινούργιο video της βρετανικής ομάδας είναι εντυπωσιακό, αποτυπώνοντας πλήρως το χαρακτήρα των οδηγών της. Τον γρήγορο Ρομαίν Γκροζάν και το νευρικό Παστόρ Μαλντονάντο.

Το video εμπεριέχει έξυπνη τοποθέτηση προϊόντων των χορηγών της ομάδας, ενώ ο Βενεζουελάνος βουτάει για να σώσει το ομοίωμα του Ρόσκο, του μπουλντόγκ του Λιούις Χάμιλτον.

Δείτε το τρέιλερ:

Στο μεταξύ η ομάδα βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση νέου αγωνιστικού διευθυντή μετά την αποχώρηση του Ερίκ Μπουγιέ για τη McLaren.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Lotus έχει εισπράξει αρνητικές απαντήσεις από ανθρώπους της Φόρμουλα 1 και απευθύνθηκε σε έναν άνθρωπο των ράλι, τον Ολιβιέ Κενέλ. Ο 64χρονος πρώην αγωνιστικός διευθυντής της Citroen παραδέχθηκε πως έχει πρόταση.

Ήταν ο άνθρωπος που κλήθηκε να διαχειριστεί την κοινή συνύπαρξη των Σεμπαστιάν Λεμπ και Σεμπαστιάν Οζιέ στην ομάδα δίχως επιτυχία. Δεν είναι ο πρώτος άνθρωπος από τον κόσμο των ράλι που θα εμπλακεί στη Φόρμουλα 1, θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Ντέιβιντ Ρίτσαρντς (στην Honda και στη Benetton) και τον αείμνηστο Όβε Άντερσον.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ