FORMULA 1

Νέες... αφίξεις στη Lotus

Νέες... αφίξεις στη Lotus

Ο Ρομαίν Γκροζάν ανακοίνωσε πως η συζυγός του, η Γαλλίδα δημοσιογράφος Μαριόν Ζολέ είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Στη Φόρμουλα 1 ελπίζουν πως η πατρότητα θα... ηρεμήσει λίγο, Ρομαίν Γκροζάν, τον αρνητικό πρωταγωνιστή του πρωταθλήματος το 2012.

Ο Γαλλοελβετός οδηγός της Lotus ανακοίνωσε στο Twitter το Σάββατο (2/2) πως η γυναίκα του, η δημοσιογράφος της γαλλικής τηλεόρασης (TF1) Μαριόν Ζολέ είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές", έγραψε το πρωί ο Γκροζάν. Παραμένει άγνωστο το αν η Μαριόν θα επιστρέψει στα καθήκοντα της στη Φόρμουλα 1.

Είναι μέλος της ομάδας των δημοσιογράφων του TF1 που καλύπτουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1. Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Γκροζάν θα φύγει για λίγο από το πλευρό της αγαπημένης, αφού την ερχόμενη εβδομάδα διεξάγονται οι πρώτες δοκιμες της σεζόν στη Χερέθ.

Όταν με το καλό έρθει ο διάδοχος ή η θυγατέρα του ζευγαριού, θα είναι το δεύτερο μωρό που θα προκύψει από την ένωση ενός οδηγού με μια δημοσιογράφο.

Ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ έγινε πατέρας του μικρού Ντέιτον πριν από τέσσερα χρόνια. Μητέρα του παιδιού είναι η πρώην συνάδελφος της Μαριόν στο TF1, Καρέν Μινιέρ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ