FORMULA 1

Νέα επέμβαση για Ντε Βιγιότα

Formula One team Marussia driver  Maria De Villota of Spain speaks during a press conference in Madrid on March 9, 2012.  AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images)
Formula One team Marussia driver Maria De Villota of Spain speaks during a press conference in Madrid on March 9, 2012. AFP PHOTO/JAVIER SORIANO. (Photo credit should read JAVIER SORIANO/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μαρία ντε Βιγιότα υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση το βράδυ της Παρασκευής, η οποία ήταν επιτυχημένη, με την κατάστασή της να έχει βελτιωθεί, αλλά να παραμένει κρίσιμη

Σε νέα χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο υποβλήθηκε η Μαρία ντε Βιγιότα το βράδυ της Παρασκευής, η οποία ήταν επιτυχημένη.

Οι γιατροί δηλώνουν χαρούμενη με την βελτίωση της κατάστασή της, αλλά ξεκαθαρίσουν ότι ακόμη παραμένει κρίσιμη.

Η 32άχρονη Ισπανίδα είναι οδηγός δοκιμών της Marussia και εν όψει του Βρετανικού Grand Prix είχε σοβαρό ατύχημα στο Duxford Airfield το πρωί της Τρίτης.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, ενώ την Τετάρτη ανακοινώθηκε πως δυστυχώς έχασε το δεξί της μάτι.

Η ομάδα της, η Marussia, εξέδωσε ανακοίνωση για την νέα επέμβαση, εξηγώντας πως η κατάστασή της πριν από αυτήν διαρκώς βελτιωνόταν, για αυτό άλλωστε ήταν εφικτό για πραγματοποιηθεί και η εγχείρηση.

Η ανακοίνωση μάλιστα τελειώνει αναφέροντας πως η ομάδα έχει πάρει κουράγιο από τις τελευταίες καλές εξελίξεις, όσον αφορά στην υγεία της Ντε Βιγιότα, αλλά και τα θετικά σημάδια από τα μέλη της οικογένειάς της (εννοώντας προφανώς πως είναι πιο αισιόδοξοι πλέον).

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ