FORMULA 1

Μόνο... πρωτιές για Χάμιλτον

Μόνο... πρωτιές για Χάμιλτον

Πολλά προβλήματα συνάντησαν οι ομάδες της Φόρμουλα 1 την πρώτη μέρα των δοκιμών των καινούργιων μονοθεσίων στην πίστα της Χερέθ.

Δύσκολες ώρες και μπόλικη δουλειά για τις ομάδες της Φόρμουλα 1 που συμμετέχουν στις πρώτες δοκιμές της σεζόν στη Χερέθ, όλες εκτός από τη Lotus.

Μόλις πέντε μονοθέσια βγήκαν το πρωί στην πίστα, η Mercedes με τον Λιούις Χάμιλτον, η Toro Rosso με τον Ζαν-Έρικ Βερν, η Ferrari με τον Κίμι Ράικονεν, η Force India με τον Σέρχιο Πέρες και η Sauber με τον Εστεμπάν Γκουτιέρες.

Μόνο ο Χάμιλτον και ο Βερν πραγματοποίησαν γρήγορο γύρο με τον Χάμιλτον να πραγματοποιεί χρόνο ένα λεπτό και 27.820 δευτερόλεπτα 8.7 δευτερόλεπτα ταχύτερος από τον Βερν.

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes έκανε ποδαρικό στη νέα σεζόν, οδηγώντας το πρώτο μονοθέσιο στην πίστα. Είχε και το πρώτο ατύχημα της σεζόν (φωτό) όταν ξεκόλλησε η εμπρός αεροτομή της W05 της Mercedes.

Το απόγευμα αναμένεται να βγουν στην πίστα η Red Bull με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, η McLaren με τον Τζένσον Μπάτον, η Caterham με τον Μάρκους Έρικσον και η Williams με τον Βάλτερι Μπότας. H Marussia αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής και ανέβαλε το ντεμπούτο της.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ