FORMULA 1

Mercedes: "Δύσκολο να επαναληφθεί η νίκη"

Mercedes: "Δύσκολο να επαναληφθεί η νίκη"

Ο Τότο Βολφ εξέφρασε τις αμφιβολίες του σχετικά με την επανάληψη του περσινού θριάμβου στην Κίνα την επόμενη Κυριακή.

Η Mercedes τα πήγε καλά στη Σεπάνγκ, φτάνοντας στο 3-4 με τους Λιούς Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ. Την επόμενη εβδομάδα η Φορμουλα 1 μεταφέρεται στην Κίνα, εκεί όπου δώδεκα μήνες νωρίτερα ο Ρόσμπεργκ πήρε την πρώτη νίκη στην καριέρα του και έδωσε στη Mercedes την πρώτη νίκη της μετά την επιστροφή της στη Φόρμουλα 1 με την ιδιότητα της ιδιοκτήτριας.

Ωστόσο ο Τότο Βολφ της Mercedes, ο οποίος βρισκόταν το 2012 στη Williams και πανηγύρισε το θρίαμβο του Παστόρ Μαλντονάντο στη Βαρκελώνη, δεν περιμένει επανάληψη του περσινού θριάμβου στη Σαγκάη.

"Ένα χρόνο μετά τη νίκη του Νίκο, αρκετοί άνθρωποι θα ρωτούν αν μπορεί να επαναλάβει η ομάδα τη νίκη του 2013. Όπως όμως λένε (στις ΗΠΑ) τα χθεσινά home runs δεν οδηγούν σε νίκες στους σημερινούς αγώνες και αυτό είναι αλήθεια για εμάς.

" Ξεκινάμε από το μηδέν φέτος και χρειάζεται να δουλέψουμε σκληρά για να προσαρμόσουμε το αυτοκίνητο στις απαιτήσεις της πίστας και των ελαστικών που θα έχουμε στη διάθεση μας, στις συνθήκες που θα συναντήσουμε στην πίστα το επόμενο σαββατοκύριακο. Εκεί θα διαπιστώσουμε που θα βρεθούμε σε ό,τι έχιε να κάνει με τον ανταγωνισμό".

Ο Ρόσμπεργκ εξήγησε πως "στοχεύουμε να βελτιώσουμε το καλό φετινό ξεκίνημα μας και να συνεχίσουμε να βαθμολογούμαστε καλά στους επόμενους αγώνες". Θυμάται και ο ίδιος πως η απόδοση της ομάδας έπεσε μετά τη νίκη στην Κίνα.

Ούτε και ο Χάμιλτον περιμένει να τερματίσει πρώτη η Mercedes. " Νομίζω πως η Mercedes βρέθηκε σε μια μοναδική θέση το 2012 και πέτυχαν διάνα. Τα ελαστικά είναι διαφορετικά φέτος, οπότε πρέπει να περιμένουμε πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για εμάς. Αν το μονοθέσιο δουλέψει καλά και πάρουμε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα, τότε αυτό θα είναι εκπληκτικό".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ