FORMULA 1

Μα που πήγε ο θόρυβος;

Μα που πήγε ο θόρυβος;

"Δεν πληρώσαμε για αυτό τον ήχο", δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του αυστραλιανού Grand Prix, Ρον Γουόκερ και ζήτησε τα ρέστα από τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Ο θόρυβος ενοχλεί, αλλά η έλλειψη θορύβου σε έναν αγώνα Φόρμουλα 1 είναι μεγάλη... παράλειψη. Ο... στριφνός ήχος των V8 κινητήρων χωρητικότητας 2.4 λίτρων αντικαταστάθηκε φέτος από τους τούρμπο V6 κινητήρες χωρητικότητας 1.6 λίτρων.

Η διαφορά είναι μεγάλη και αρκετοί κάτοικοι του Άλμπερτ Παρκ κατάφεραν φέτος να κοιμηθούν τις προηγούμενες μέρες.

Ωστόσο ένας Αυστραλός που θα έπρεπε να είχε μείνει ευχαριστημένος, έχει πολλά παράπονα. Πρόκειται για τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του αυστραλιανού Grand Prix, Ρον Γουόκερ που λογίζει την έλλειψη ήχου ως παραβίαση του συμβολαίου.

"Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος με ολόκληρο το αγωνιστικό τριήμερο, αλλά δεν έμεινα ευτυχισμένος με τον ήχο. Θα το λύσουμε αυτό με τον Μπέρνι (σ.σ. Έκλεστοουν). Είναι παραβίαση του συμβολαίου μας. Του μίλησα το βράδυ της Κυριακής, δεν πληρώσαμε για αυτό. Αυτό πρέπει να αλλάξει".

Ο Γουόκερ τόνισε πως και ο ίδιος ο Έκλεστοουν " τρόμαξε με αυτό. Θα αντιμετωπίσει το ίδιο θέμα σε όλους τους αγώνες της σεζόν".

Πρόσθεσε πως μεγαλύτερη... φασαρία έκαναν τα V8 Supercars, η δημοφιλέστερη σειρά αγώνων αυτοκινήτου στην Αυστραλία, στον αγώνα επίδειξης και όχι τα μονοθέσια της Φόρμουλα 1.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ