FORMULA 1

Lewis σβήσε το video!

Lewis σβήσε το video!

H νέα διοίκηση της Formula 1 έβαλε φρένο στα social media του Βρετανού οδηγού, Lewis Hamilton.

Μία από τις πρώτες διαφοροποιήσεις που έφερε η αλλαγή φρουράς στην ιδιοκτησία της Formula 1, σε αυτή τη νέα εποχή με τη Liberty Media, αφορά στην ελευθερία των οδηγών και των ομάδων να μοιράζονται πράγματα μέσω social media. Όμως ακόμα και εκεί, υπάρχουν όρια.

Αυτό διαπίστωσε ο Lewis Hamilton που στο περιθώριο του Grand Prix Κίνας το παράκανε, ανεβάζοντας στους λογαριασμούς του τον γύρο που του χάρισε την pole position. Λίγο μετά, του ζητήθηκε να "κατεβάσει" το video.

Εκπρόσωπος της Liberty Media εξήγησε στο AP το γιατί: "Φέτος η FOM έχει ανακοινώσει νέους κανονισμούς σχετικά με τα social media, επιτρέποντας στις ομάδες και τους οδηγούς να βιντεοσκοπούν και να καταγράφουν τις δραστηριότητές τους, ώστε να φέρουν το σπορ πιο κοντά στο κοινό. Όλες οι ομάδες και οι οδηγοί έχουν αγκαλιάσει αυτή την προσέγγιση, ανεβάζοντας σημαντικά το ενδιαφέρον για την F1.

Όμως το σπορ δεν θέλει οι οδηγοί να ανεβάζουν μέρος του international feed, για το οποίο έχουν σε κάθε χώρα αγορά τα δικαιώματα τα δίκτυα που προβάλλουν κατ’ αποκλειστικότητα τους αγώνες. Αυτό είναι ξεκάθαρο κι όταν συμβαίνει κάποιο λάθος, ζητείται από τις ομάδες και τους οδηγούς να αποσύρουν το εν λόγω υλικό".

Photo Credits: Mercedes Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ