FORMULA 1

Kung Fu... Φέτελ!

Kung Fu... Φέτελ!

Για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ ο Σεμπάστιαν Φέτελ μυήθηκε στα μυστικά του κουνγκ φου από διάσημη Κινέζα ηθοποιό. Δείτε φωτογραφίες.

Θα περίμενε κανείς πως όταν είσαι ο νεαρότερος δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, οι χορηγοί δεν θα σε βάζουν να κάνεις δύσκολα και κουραστικά πράγματα.

Στην περίπτωση του Σεμπάστιαν Φέτελ δεν ισχύει αυτό. Ο οδηγός της Red Bull Racing δεν είχε χρόνο να σκεφτεί τον αγώνα την Κυριακή στη Σαγκάη, αφού πέρασε ώρες στα γυρίσματα κλιπ για λογαριασμό της Infiniti.

Ο 24χρονος Γερμανός πρωταγωνιστεί στην... υπερπαραγωγή "Kung Fu Vettel: Drive of the Dragon" και μυήθηκε στα μυστικά της πολεμικής τέχνης από την Κινέζα ηθοποιό Σελίνα Τζέιντ.

Του άρεσε τόσο πολύ που εξέφρασε τη διάθεση να παρακολουθήσει μαθήματα. Σε μια σκηνή του σποτ ο Φέτελ δένει έναν από τους... υποψήφιους ληστές με τη ζώνη αυτοκινήτου.

Kung Fu... Φέτελ!

" Δεν κάνω Kung Fu για να γυμναστώ, ωστόσο είναι μια τέχνη που πάντα μου άρεσε, οι ταινίες του Μπρους Λι. Μπορώ να φανταστώ πως στο μέλλον θα μπορούσα να παρακολουθήσω μαθήματα", είπε και στη συνέχεια προχώρησε σε λεπτομέρειες.

" Είναι δύσκολο να μάθεις και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι. Πρέπει να έχεις τον έλεγχο του σώματος σου. Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες (σ.σ. με τη Φόρμουλα 1), να παίρνεις τη σωστή απόφαση όταν πρέπει και να κάνεις το σημαντικό υπό πίεση".

Kung Fu... Φέτελ!

Δεν θα επιχειρήσει να κάνει καμιά λαβή στον Ναράιν Καρθικέγιαν, καθώς όπως υποστήριξε ό,τι έγινε στη Μαλαισία, έμεινε στη Μαλαισία, ωστόσο όπως είπε η Τζέιντ " (ο Φέτελ) μαθαίνει γρήγορα".

Η πρεμιέρα του σποτ θα γίνει τον Μάιο.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ