FORMULA 1

Ξέφρενο πάρτι στο Φέτελ-χαϊμ

Ξέφρενο πάρτι στο Φέτελ-χαϊμ

Περίπου 3.500 συντοπίτες του Σεμπάστιαν Φέτελ παρακολούθησαν την εξέλιξη του Grand Prix Ινδίας από γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί στην κεντρική πλατεία.

Το σπίτι των Φέτελ στο Χέπενχαϊμ είναι διάσημο πλέον μετά τους τέσσερις τίτλους του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας στη Φόρμουλα 1. Είναι το σπίτι που βρίσκεται κοντά στην κεντρική λεωφόρο με ένα παλιό Volkswagen παρκαρισμένο στο γκαράζ.

Κι αν η οικογένεια του Φέτελ βρισκόταν μαζί του στην Ινδία, μερίδα των κατοίκων της πόλης συγκεντρώθηκε σε κεντρική πλατεία για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Περίπου 3.500 συντοπίτες του Φέτελ (σ.σ. αν και μένει μόνιμα στην Ελβετία τα τελευταία χρόνια) είδε τον αγώνα στη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί για αυτό το σκοπό.

Μετά τον τερματισμό και την ολοκλήρωση των πανηγυρισμών ξεκίνησε το πάρτι με τον πρόεδρο του τοπικού φαν κλαμπ του Φέτελ, Άλεξ Μέλερ να μιλάει "ζωντανά" στη γερμανική τηλεόραση.

Ξέφρενο πάρτι στο Φέτελ-χαϊμ

"Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Αισθανόμασταν πως ο τίτλος ήταν κοντά. Ο Φέτελ ήταν απλά θεϊκός όπως πάντα".

Αρκετοί οπαδοί της Φόρμουλα 1 που δεν ζουν στην γραφική πόλη του Έσε έκαναν το ταξίδι για να παρακολουθήσουν τη νίκη στους δρόμους του Χέπενχαϊμ. Όλοι τους γεύθηκαν λίγη σαμπάνια από τα τέσσερα τεράστια μπουκάλια που άνοιξε ο Μέλερ. " Το πέμπτο μπουκάλι θα το πιούμε του χρόνου", είπε με βεβαιότητα ο Μέλερ.

Μιλώντας στη γερμανική τηλεόραση, ο Φέτελ χαμογέλασε όταν του έδειξαν τα πλάνα από την πόλη του. Απόψε ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα βρίσκεται στη Ζυρίχη.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ