FORMULA 1

"Καμπάνα" και στον Vettel, 3ος ο Ricciardo!

MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 30:  Sebastian Vettel of Germany driving the (5) Scuderia Ferrari SF16-H Ferrari 059/5 turbo (Shell GP) waves to the crowd during the Formula One Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on October 30, 2016 in Mexico City, Mexico.  (Photo by Clive Mason/Getty Images)
MEXICO CITY, MEXICO - OCTOBER 30: Sebastian Vettel of Germany driving the (5) Scuderia Ferrari SF16-H Ferrari 059/5 turbo (Shell GP) waves to the crowd during the Formula One Grand Prix of Mexico at Autodromo Hermanos Rodriguez on October 30, 2016 in Mexico City, Mexico. (Photo by Clive Mason/Getty Images) GETTY IMAGES

Τρεις πάλευαν για την τρίτη θέση στο Μεξικό, τρεις πέρασαν έστω και για λίγο από αυτή, αλλά αυτός που γέλασε τελευταίος ήταν ο Daniel Ricciardo. "Καμπάνα" και στον Vettel.

Τρεις πάλευαν για την τρίτη θέση στο Μεξικό, τρεις πέρασαν έστω και για λίγο από αυτή, αλλά αυτός που γέλασε τελευταίος ήταν ο Daniel Ricciardo. Και αυτό γιατί μετά την ποινή πέντε δευτερολέπτων που επιβλήθηκε στον Max Verstappen αμέσως μετά το τέλος του αγώνα , την ώρα που ετοιμαζόταν να βγει στο βάθρο, στην τρίτη θέση και στο βάθρο για να πανηγυρίσει, ανέβηκε ο Sebastian Vettel.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Ωστόσο, μετά την εξέταση του περιστατικού της στροφής 4 ανάμεσα στον Γερμανό και τον Αυστραλό, οι αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άλλαξε αντικανονικά κατεύθυνση την ώρα του φρεναρίσματος και τον τιμώρησαν με 10 δευτερόλεπτα στον τελικό του χρόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ

Τοαποτέλεσμα ήταν ο πιλότος της Ferrari να υποβιβαστεί από την τρίτη θέση στην πέμπτη, ο Verstappen που είχε βρεθεί και αυτός από τρίτος - πέμπτος, να πάρει τελικά την τέταρτη θέση, ενω ο Ricciardo, που πέρασε τη γραμμή του τερματισμού πέμπτος, ήταν ο μεγάλος κερδισμένος από όλο αυτό το χάος, παίρνοντας τελικά το τρόπαιο και τους 15 βαθμούς της τρίτης θέσης.

Εκτός της ποινής χρόνου, ο Vettel τιμωρήθηκε και με δύο βαθμούς στην αγωνιστική του άδεια, φτάνοντας έτσι τους έξι.

Έστω και καθυστερημένα λοιπόν, ο Daniel Ricciardo πανηγύρισε την τρίτη θέση στο Grand Prix του Μεξικό...

"Καμπάνα" και στον Vettel, 3ος ο Ricciardo!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ CAR AND DRIVER

Πως θα αλλάξει η Formula 1 το 2017
GP Μεξικό - QP: Η 10η του Hamilton
Στο Λαγονήσι η sexy Viki του Alonso!
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ