FORMULA 1

Η Ντάσα το... energy drink του Αλόνσο

Η Ντάσα το... energy drink του Αλόνσο

Η 22χρονη σύντροφος του Φερνάντο Αλόνσο, Ντάσα Καπούστινα αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον οδηγό της Ferrari (video).

Μετά το διαζύγιο του με τη Ρακέλ ντελ Ροσάριο ο Φερνάντο Αλόνσο επέλεξε για σύντροφο της ζωής του, ένα 22χρονο μοντέλο από τη Ρωσία.

Η Ντάσα Καπούστινα βρίσκεται στο πλευρό του οδηγού της Ferrari τους τελευταίους μήνες. Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής την έχει συστήσει στην οικογένεια και στους φίλους του στο Οβιέδο, όπου ζει μόνιμα.

Πλέον ήρθε και η ώρα των υπόλοιπων Ισπανών που αγαπούν τον Αλόνσο να γνωρίσουν τη ξανθιά φοιτήτρια από τη Σιβηρία που εργάζεται στην Ιαπωνία, αλλά πλέον ακολουθεί πιστά τον σύντροφο της. Και φυσικά βρίσκεται και στη Βραζιλία για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν.

Η Ντάσα άνοιξε την καρδιά της στο ισπανικό Vanity Fair σε μια συνέντευξη που συνοδεύεται και από την απαραίτητη φωτογράφιση.

" Όταν γνωριστήκαμε, δεν είχα ιδέα ποιος είναι", τόνισε η Ντάσα και πρόσθεσε " ο σύντροφος μου, ο Φερνάντο, είναι ξεχωριστός για μένα γιατί είναι ένας φυσιολογικός και ευαίσθητος άνθρωπος".

Ο Φερνάντο είναι υπερήφανος για την καταγωγή του και η νεαρή σύντροφος του συμμερίζεται την αγάπη του για την Ισπανία.

"Η Ισπανία είναι μια ιδιαίτερη χώρα, έχει υπέροχα μέρη, εξαιρετική κουζίνα, φιλικούς ανθρώπους και υπέροχο καιρό. Μου αρέσει να βρίσκομαι εκεί το καλοκαίρι, στις παραλίες. Η Αστούριας είναι μια μαγευτική περιοχή, ήσυχη, προσβάσιμη, υπέροχο μέρος για να ζήσεις", περιέγραψε η Ντάσα.

Στο βιογραφικό της αναφέρεται πως έχει κάνει σόου για τους οίκους Chanel και Gucci, ωστόσο δεν θέλει να παραμείνει μοντέλο, αλλά να ασχοληθεί με την υποκριτική και βέβαια να παραμείνει στον κόσμο της μόδας. Στην Ισπανία θα έχει πολλές ευκαιρίες!

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ