FORMULA 1

H Ferrari απάντησε για Μάσα

H Ferrari απάντησε για Μάσα

Η Ferrari προχώρησε σε κατάσβεση της φωτιάς γύρω από το μέλλον του Φελίπε Μάσα στην ομάδα, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν το ισπανικό Grand Prix.

Περιμένοντας ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον Φελίπε Μάσα, είναι απόλυτα φυσικό να δημιουργούνται ερωτήματα σχετικά με το μέλλον του Βραζιλιάνου οδηγού στη Ferrari.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως η ιταλική ομάδα θα είχε χάσει την υπομονή της με τον διεκδικητή του τίτλου οδηγών το 2008, οι άνθρωποι της ξέσπασαν εναντίον των μέσων.

Με φανερά ειρωνικό τρόπο η Ferrari απάντησε, μέσω Twitter, αναφέροντας τα παρακάτω: "Ήταν αστείο να διαβάσουμε τα μέσα το πρωί με τα ίδια θέματα να μεταφέρονται διαφορετικά από τη μία ημέρα στην άλλη. Όσα ανέβηκαν στην ιστοσελίδα μας τη Δευτέρα το βράδυ έχουν σχέση με όσα είπε ο Ντομενικάλι για τον Φελίπε την Κυριακή, τίποτα περισσότερο!

Όπως και να έχει κάποιος βρήκε μια καλή ευκαιρία να προωθήσει τον ιδανικό υποψήφιο για να αντικαταστήσει τον Μάσα: Αυτή τη φορά είαι ο Ζερόμ Ντ'Αμπρόσιο". Ο Βέλγος είναι οδηγός δοκιμών της Lotus.

Στη Ferrari ζήτησαν δημόσια, μέσω της ανακοίνωσης της, από τον Μάσα να βελτιώσει την απόδοση του αρχής γενομένης από το Grand Prix του Μονακό την επόμενη εβδομάδα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ