FORMULA 1

Η Williams αρνήθηκε πρόταση της Mercedes για τον Bottas

Η Williams αρνήθηκε πρόταση της Mercedes για τον Bottas

Σύμφωνα με νέο σενάριο που ήρθε στη δημοσιότητα η Williams απέρριψε πρόταση της Mercedes για τον Bottas.

Η ανακοίνωση του Nico Rosberg να βάλει τέλος στην καριέρα του έχει δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στη Mercedes η οποία προσπαθεί να βρει τον αντικαταστάτη του σε μία αγορά η οποία δεν έχει πολλές επιλογές αυτή την περίοδο.

Σχεδόν όλοι οι καλοί οδηγοί έχουν κλείσει για την επόμενη σεζόν με αποτέλεσμα η Mercedes να προσπαθεί να σπάσει το συμβόλαιο κάποιου ώστε να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με το "BBC" ο πρώτος που προσπάθησαν να αποκτήσουν ήταν ο Valtteri Bottas. Ο Φινλανδός πιλότος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Williams η οποία δεν θέλει να ακούσει καν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Οι λόγοι της άρνησης της είναι δύο. Ο πρώτος έχει να κάνει ότι δεν μπορεί τώρα να βρει κάποιον για να αντικαταστήσει τον Φινλανδό, ενώ παράλληλα φοβάται αντίδραση των χορηγών της αφού δεν μπορεί να έχει δύο οδηγούς άπειρους.

Έτσι, η Mercedes συνεχίζει την αναζήτηση της με το όνομα του Carlos Sainz να έχει πέσει στο τραπέζι. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με την Red Bull αλλά θα οδηγεί με τη θυγατρική της αυστριακής ομάδας, την Toro Rosso. Αυτό το σενάριο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες ωστόσο κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το εάν θα είναι τελικά ο Sainz εκείνος που θα διαδεχθεί τον Rosberg.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ