FORMULA 1

Η καρδιά του Σουμάχερ χτυπάει για τη Ferrari

Η καρδιά του Σουμάχερ χτυπάει για τη Ferrari

To sms που δέχθηκε στο κινητό του τηλέφωνο έκανε τον επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε να "λυγίσει".

Ο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, επικεφαλής της ομάδας της Ferrari, ξέσπασε σε κλάματα μετά τη νίκη του Σεμπάστιαν Φέτελ στη Σεπάνγκ.

Δεν ήταν μόνο η χαρά της επίτευξης του στόχου, όσο και αν μακρινός έμοιαζε, αλλά στιγμές νωρίτερα ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον 58χρονο να κοιτάζει το κινητό του.

Αυτό το sms τον έκανε να ξεσπάσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild επρόκειτο για ένα μήνυμα που εστάλη από τη μάνατζερ του Μίχαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ μετά από εντολή της οικογένειας.

Του έδιναν συγχαρητήρια. " Ήθελα να διατηρήσω την ηρεμία μου. Όταν όμως είδα το μήνυμα στο τηλέφωνο μου, ξέσπασα, γιατί συνειδητοποίησα πόσο σπουδαίο ήταν το κατόρθωμα μας".

Ο Αριβαμπένε δούλευε για τη Philip Morris. Mέσω της Marlboro είχε στενή συνεργασία με τη Ferrari, εκπροσώπησε την εταιρεία στη FIA και αντικατέστησε τον Μάρκο Ματιάτσι το Νοέμβριο του 2014.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ αγωνίστηκε στη Ferrari από το 1996 μέχρι το 2006, οδηγώντας την αναγέννηση της Scuderia και κέρδισε πέντε τίτλους οδηγών.

Μέχρι το 2010 που επέστρεψε στη Φόρμουλα 1 για λογαριασμό της Mercedes, είχε το ρόλο του πρεσβευτή και του οδηγού εξέλιξης στο Μαρανέλο, ενώ είχε βρεθεί κοντά στην απόφαση να αντικαταστήσει τον τραυματία Φελίπε Μάσα το 2009, αλλά μια πτώση με μοτοσικλέτα του είχε αφήσει πρόβλημα στον αυχένα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ