FORMULA 1

Ένα βάθρο για τον πατέρα του

Ένα βάθρο για τον πατέρα του

Ο 15χρονος Μικ Σουμάχερ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά την άνοδο του στο πρώτο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά.

Αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές ο Μίχαελ Σουμάχερ θα βρισκόταν εκεί κοντά. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής όμως παραμένει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, "πολεμώντας" καθημερινά για να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Η ζωή των δύο παιδιών του συνεχίζεται. Και την Κυριακή (13/4) ο 15χρονος Μικ ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών μετά τη δεύτερη θέση στην οποία τερμάτισε σε αγώνα καρτ σε πίστα στο Καστελέτο ντι Μπραντούτσο (σ.σ. νότια του Μιλάνου).

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Gazzetta dello Sport ο Σουμάχερ Τζούνιορ ύψωσε τα χέρια του προς τον ουρανό μετά τον τερματισμό. Τον συνόδευε ένας στενός φίλος του Σουμάχερ, ο Πέτερ Κάιζερ, πρώην μηχανικός του πατέρα του.

Ένα βάθρο για τον πατέρα του

Ο έφηβος οδηγός, το δεύτερο παιδί του Μίχαελ και της Κορίνα Σουμάχερ, διακρίνεται αριστερά στη φωτογραφία. Το πρόσωπο του δεν φαίνεται καθαρά, αφού ο Μίχαελ Σουμάχερ έχει απαγορεύσει να φωτογραφίζονται τα παιδιά του. Μόνο ορισμένες φωτογραφίες της πρωτότοκης Τζίνα Μαρία υπάρχουν όταν βέβαια ήταν πολύ μικρή.

Πριν από λίγα χρόνια αποκαλύφθηκε πως ο Μικ είχε ξεκινήσει την αγωνιστική καριέρα του, κάνοντας καρτ στην Ισπανία. Χρησιμοποιούσε το επίθετο της μητέρας του, Μπετς και συνοδευόταν από τον παππού του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ