FORMULA 1

Εκτός ουγγρικού Grand Prix ο Massa!

Hockenheim, Germany.
Saturday 30 July 2016.
Felipe Massa, Williams Martini Racing.
Photo: Glenn Dunbar/Williams
ref: Digital Image WW2Q1444
Hockenheim, Germany. Saturday 30 July 2016. Felipe Massa, Williams Martini Racing. Photo: Glenn Dunbar/Williams ref: Digital Image WW2Q1444 LAT PHOTOGRAPHIC TEL: +44(0)20 8267 3000 EMAIL: [email protected]

Ο Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το FP3 και αποφασίστηκε να παρακολουθήσει ως θεατής τις επίσημες διαδικασίες στο Χανγκαρόρινγκ

Μετά την αδιαθεσία της Παρασκευής που τον οδήγησε στο νοσοκομείο ( διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ο Felipe Massa ξεκίνησε με το αριστερό και το Σάββατο. Αν και είχε πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς της παγκόσμιας ομοσπονδίας για να συμμετάσχει στο FP3, ο 36χρονος ένιωσε πάλι ζαλάδες με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει νωρίς τις προσπάθειες του.

Στη Williams αξιολόγησαν την κατάστασή του και αποφάσισαν να απαλλαχθεί των καθηκόντων του στο πλαίσιο του ενδέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Όλα αυτά στην ίδια πίστα που πριν από οκτώ χρόνια, ένα ιπτάμενο ελατήριο από τη προπορευόμενη Brawn GP του Rubens Barrichello, τον είχε χτυπήσει στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Η απόφαση να τεθεί εκτός συνέχειας ο Massa, φέρνει στη θέση του τον εφεδρικό οδηγό της βρετανικής ομάδας, τον Σκοτσέζο Paul di Resta. O Σκοτσέζος έχει να συμμετάσχει σε επίσημη διαδικασία της Formula 1 από το Grand Prix Βραζιλίας στις 24 Νοεμβρίου του 2013 – δηλαδή 1344 μέρες!

Προφανώς θα του είναι πολύ δύσκολο να εγκλιματιστεί, παρά τη δουλειά που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες στον προσομοιωτή της Williams.

Photo credits: Williams F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ