FORMULA 1

"Δωράκι" του Ράικονεν στην ομάδα της Lotus

"Δωράκι" του Ράικονεν στην ομάδα της Lotus

Ο Κίμι Ράικονεν τύπωσε σε 500 t-shirts τη φράση "αφήστε με ήσυχο, ξέρω τι κάνω" και τα έκανε δώρο στους 500 υπαλλήλους που εργάζονται στο εργοστάσιο της Lotus.

Ο Κίμι Ράικονεν δεν μιλάει πολύ όπως οι περισσότεροι Φινλανδοί, αλλά το σίγουρο είναι πως διαθέτει χιούμορ! Η στιχομυθία του με τον μηχανικό του, Μαρκ Σλέιντ στο Άμπου Ντάμπι διασκέδασε πολλούς, ωστόσο δεν έλειψαν τα δυσμενή σχόλια για την αθυροστομία του Φινλανδού νικητή και του Σεμπάστιαν Φέτελ στο βάθρο των νικητών.

Πέρα λοιπόν από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών το 2013 και τη νίκη στο Άμπου Ντάμπι, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε κι άλλο δώρο στην ομάδα της Lotus.

Τύπωσε με χρυσά γράμματα σε 500 μαύρα t-shirts τη φράση "αφήστε με ήσυχο, ξέρω τι κάνω" και τα έστειλε στους 500 υπαλλήλους της Lotus! Aυτή ήταν μια από τις "φονικές" ατάκες του 33χρονου οδηγού.

"Δωράκι" του Ράικονεν στην ομάδα της Lotus

Το συλλεκτικό t-shirt

Ο Ράικονεν δεν απέκλεισε την πιθανότητα να ξαναδώσει ρεσιτάλ στο team radio κατά τη διάρκεια του επόμενου αγώνα στο Τέξας. Άλλωστε, όπως είπε, δεν ήταν η πρώτη φορά που μιλάει κατά αυτόν τον τρόπο.

" Νομίζω πως αυτές τις στιγμές μπορούσατε όλοι να καταλάβετε πόσο ήθελα να διατηρήσω την αυτοσυγκέντρωση μου, να κάνω τη δουλειά μου και να πάρω τη νίκη στον αγώνα. Το μοναδικό που χρειαζόμουν ήταν να μάθω τη διαφορά μου από τον οδηγό που ακολουθούσε. Νομίζω πως μπορείτε να αναζητήσετε στο YouTube άλλα τέτοια μηνύματα, ακόμα κι από τη σύντομη παρουσία μου στο NASCAR", υποστήριξε ο Ράικονεν.

Ενόψει της επιστροφής της Φόρμουλα 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες ο Φινλανδός αποκάλυψε πως η συμμετοχή του στο δημοφιλέστερο πρωτάθλημα της χώρας, τον έπεισε να προσπαθήσει να επανέλθει στη Φόρμουλα 1.

Θυμηθείτε το ρεσιτάλ του Ράικονεν στο Άμπου Ντάμπι:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ