FORMULA 1

Δια στόματος Μάρκο "τέλος οι εντολές στη Red Bull"

Δια στόματος Μάρκο "τέλος οι εντολές στη Red Bull"

Ο Χέλμουτ Μάρκο εξήγησε πως ο Σεμπάστιαν Φέτελ και ο Μαρκ Γουέμπερ είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου. Δεν θα εφαρμοστούν team orders μετά από το επεισοδιακό GP στη Σεπάνγκ.

Η Red Bull θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Σαγκάη, αφού όλοι θα προσέχουν τις αντιδράσεις του Μαρκ Γουέμπερ, του Σεμπάστιαν Φέτελ και των υπολοίπων της αυστριακής ομάδας τρεις εβδομάδες μετά το φιάσκο στο Grand Prix Μαλαισίας.

Ο σύμβουλος του αγωνιστικού τμήματος της εταιρείας, Χέλμουτ Μάρκο υποστήριξε πως δεν θα εφαρμοστούν team orders. Φέτελ και Γουέμπερ είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν ο ένας εναντίον του άλλου.

"Δεν θα δίνονται πια team orders από εμάς", είπε σε δήλωση του στη Sport Bild. Ακόμα και ο ίδιος που θεωρείται "μέντορας" του Φέτελ και δεν έχει εκφράσει τη συμπάθεια του για τον Γουέμπερ, είχε παραδεχθεί πως η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο στη Σεπάνγκ.

Η κινεζική πίστα έχει μεγάλη σημασία για τη Red Bull, καθώς εκεί επιτεύχθηκε η πρώτη νίκη της στη Φόρμουλα 1 με τον Φέτελ το 2009.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ