FORMULA 1

Αναβλήθηκε το GP του Νιου Τζέρσεϊ

Αναβλήθηκε το GP του Νιου Τζέρσεϊ

Το 2014 και όχι το 2013 θα διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ μετά τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των έργων υποδομής.

Θα καθυστερήσει ακόμα η επιστροφή της Φόρμουλα 1 στην ανατολική όχθη των Ηνωμένων Πολιτειών. Βλέπετε το επονομαζόμενο Grand Prix της Αμερικής στους δρόμους του Νιου Τζέρσεϊ θα διεξαχθεί για πρώτη φορά το 2014 και όχι το 2013.

Οι καθυστερήσεις στα έργα υποδομών και στην έκδοση αδειών που απαιτούνται φαίνεται πως είναι οι λόγοι για την αναβολή του αγώνα.

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας " δεν πρόκειται να γίνει του χρόνου. Αν καταφέρναμε να υπογράψουμε το συμβόλαιο το ερώτημα είναι αν θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις εργασίες σε διάστημα έξι μηνών. Ο χειμώνας στη Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο καλός".

Ο αγώνας επρόκειτο να διεξαχθεί στις 16 Ιουνίου, μια εβδομάδα μετά το Grand Prix του Καναδά. Προς το παρόν ο αριθμός των Grand Prix για το 2013 είναι 19.

Ήδη είχε πάρει δημοσιότητα ο αγώνας στις ΗΠΑ με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να οδηγεί ένα αυτοκίνητο Infiniti στους δρόμους της πόλης (video), ενώ συμμετείχε ως καλεσμένος σε δημοφιλή τηλεοπτικά σόου.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ