FORMULA 1

Αμφισβητεί τον Bottas o Villeneuve

Großer Preis von Russland 2017, Sonntag - Steve Etherington
Großer Preis von Russland 2017, Sonntag - Steve Etherington DAIMLER AG

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δεν παρασύρεται από την εμφάνιση στη Ρωσία.

Μπορεί ο Valtteri Bottas να πανηγύρισε στο πλαίσιο του ρωσικού Grand Prix την παρθενική του νίκη στη Formula 1, μπορεί όλο το τριήμερο ο Lewis Hamilton να αδυνατούσε να ακολουθήσει τον ίδιο ρυθμό, όμως όπως τονίζει ο Jacques Villeneuve, αυτό δεν σημαίνει τίποτα!

Ο Καναδός που είναι γνωστός για τις συνήθως καυστικές του δηλώσεις και τις αυστηρές κρίσεις, δεν θα μπορούσε να αφήσει στο απυρόβλητο τον Φινλανδό οδηγό που κέρδισε για τη Mercedes μόλις στην τέταρτη συμμετοχή του με ασημί βέλος. Ξεκίνησε λοιπόν… θετικά, αμφισβητώντας στη συνέχεια την ικανότητα του Bottas να αντέξει στην πίεση του πρωταθλητισμού.

"Παραδέχομαι πως με ξάφνιασε. Όμως δεν παρασύρομαι. Το Σότσι είναι το αγαπημένο του σιρκουί και δεν θα συντρίβει σε κάθε πίστα με αυτόν τον τρόπο τον Hamilton. Επίσης δεν ξέρω αν από ψυχολογικής πλευράς, είναι έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο", είπε ο Villeneuve στον ιταλό μπλόγκερ Leo Turrini.

Όχι βέβαια πως έχει και τόσο άδικο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 1997. Ειδικά ο εσωτερικός εμφύλιος στις Mercedes θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αρχής γενομένης από το προσεχές Σαββατοκύριακο και το ισπανικό Grand Prix.

Photo Credits: Mercedes AMG Media Site

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ