FORMULA 1

Αλόνσο: "Πρέπει να βελτιωθούμε"

Αλόνσο: "Πρέπει να βελτιωθούμε"

Το σχόλιο του για την έκβαση του πρώτου Γκραν Πρι της χρονιάς, αλλά και για τους τομείς που χρειάζεται να βελτιωθεί η Ferrari για να χτυπήσει την Mercedes μίλησε ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ισπανός οδηγός έδειξε προβληματισμένος κυρίως από τη διαφορά που είχε με τον Ρόζμπεργκ παρά το γεγονός ότι η Mercedes έδειχνε πολύ δυνατή από τις δοκιμές του χειμώνα.

"Η Mercedes έδειχνε δυνατή από τα δοκιμαστικά του χειμώνα και ήταν δυνατή και στη Μελβούρνη για αυτό και κέρδισε. Ήταν κάτι που το άξιζε.

Αυτή τη στιγμή είναι λίγο πιο μπροστά από όλους. Πρέπει να βελτιωθούμε και να μειώσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει για να βρεθούμε μπροστά από αυτούς" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια τόνισε: "Η Mercedes είναι δυνατή, αλλά έχουμε 10 πόντους περισσότερους από τον Χάμιλτον και άλλους τόσους περισσότερους από τον Φέτελ. Δεν είμαστε όμως χαρούμενοι που βρεθήκαμε 35 δευτερόλεπτα πίσω από τον Ρόζμπεργκ. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά"

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε: "Ήταν μόνο ο πρώτος αγώνας της χρονιάς οπότε είναι δύσκολο να πεις ποιος θα κατακτήσει ή ποιος θα χάσει το πρωτάθλημα. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να τα πάμε καλύτερα την επόμενη φορά. Πρέπει να καταλάβουμε τους τομείς που υστερούμε αλλά και εκείνους που είμαστε δυνατοί".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ