FORMULA 1

Αλόνσο: "Οι φήμες (για Φέτελ) βλάπτουν τη Ferrari"

Αλόνσο: "Οι φήμες (για Φέτελ) βλάπτουν τη Ferrari"

Ξέσπασε ο Φερνάντο Αλόνσο όταν κλήθηκε να μιλήσει πάλι για το μέλλον του στη Ferrari. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ δεν βλέπει τον εαυτό του μακριά από τη Red Bull.

Ο Φερνάντο Αλόνσο κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αλλάζει θέσεις με τον Σεμπάστιαν Φέτελ το 2015, παρότι έχει συμβόλαιο με τη Ferrari μέχρι το 2016.

Δίχως να αναφέρει το όνομα του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ο Ισπανός οδηγός εξέφρασε την άποψη πως τέτοιου είδους δημοσιεύματα βλάπτουν τη Ferrari.

" Κάνω σχόλια για το μέλλον μου εδώ και 13 μήνες, οπότε δεν έχω τίποτα καινούργιο να πω. Ορισμένες φορές στην Ιταλία δημιουργούνται τέτοιες παράξενες φήμες οι οποίες δεν βοηθούν τη Ferrari, o λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Είναι μεγαλύτερο όνομα από οποιοδήποτε όνομα ή ακόμα και τη Φόρμουλα 1 γενικά.

Σέβομαι πολύ τη Ferrari και προσπαθώ να δημιουργήσω ένα καλό γκρουπ, μια όμορφη ατμόσφαιρα στην ομάδα: Από το να βγούμε όλοι για δείπνο, να παίξουμε μπάσκετ και πόκερ. Ό,τι πρέπει να γίνει για να είναι ενωμένη η ομάδα μας, αυτό χρειαζόμαστε, αυτό που περιμένουν από εμάς που οδηγούμε και δουλεύουμε για τη Ferrari.

Γνωρίζουμε πως αυτές οι φήμες έρχονται από την Ιταλία, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο λόγος που γράφονται αυτά".

Στο παρελθόν ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί κάποτε στη Ferrari. Ο ίδιος δεν σχεδιάζει να αλλάξει στρατόπεδο μέχρι το τέλος του 2015 που λήγει το συμβόλαιο του. Ο Φέτελ είπε τα παρακάτω.

" Οδηγώ για τη Red Bull. Έχω συμβόλαιο οπότε τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η σχέση μου με τη Red Bull είναι ξεχωριστοί, με υποστηρίζουν από όταν ήμουν 12 χρονών. Τότε ήταν αδύνατο να φανταστώ τι θα μπορούσε να συμβεί, απίθανο να γνωρίζω πως θα έχουν όχι μια, αλλά δύο ομάδες δικές τους. Αδύνατο να ξέρω πως θα οδηγούσα για μια από αυτές τις ομάδες ή και τις δύο.

Είναι αδύνατο να προβλέψω το τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά βρίσκομαι στη Red Bull εδώ και αρκετό καιρό και έχω ισχυρό δεσμό μαζί τους. Αυτό δεν έχει αλλάξει και δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ