FORMULA 1

Άλλοι δύο πόντοι ποινής για τον Kvyat

Άλλοι δύο πόντοι ποινής για τον Kvyat

Μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα του Σίλβερστοουν, τo ποινολόγιο της FIA απειλεί τον Dannil Kvyat με αποκλεισμό από ένα Grand Prix

Δεν τον φωνάζουν "τορπίλη" χωρίς λόγο! Αναφερόμαστε στον Dannil Kvyat, που στο Grand Prix της προηγούμενης εβδομάδας που έγινε στην ιστορική πίστα του Σίλβερστοουν στην Αγγλία, προκάλεσε σύγκρουση με τον teammate του στη Scuderia Toro Rosso, Carlos Sainz Jr.

Το συμβάν έλαβε χώρα στον πρώτο γύρο, προκάλεσε την είσοδο του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα και την εγκατάλειψη του Ισπανού. Ο Ρώσος συνέχισε αλλά οι αγωνοδίκες του δέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, του επέβαλλαν ποινή διέλευσης από το pit lane. Και μαζί με αυτή, δύο πόντους ποινής στην αγωνιστική του λισάνς.

Άλλοι δύο πόντοι ποινής για τον Kvyat

Έτσι έφτασε τους 9, αριθμός ανησυχητικός αφού αν φτάσει στους 12, τότε αυτόματα θα αποκλειστεί από τον επόμενο αγώνα. Το συγκεκριμένο σύστημα αφορά 12μηνη περίοδο αλλά κανένας από τους πόντους αυτούς δεν λήγει πριν τον Οκτώβριο! Έτσι στους επόμενους αγώνες ο Kvyat καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.

O οδηγός με καταγωγή από την Ούφα, πήρε πέρυσι 2 βαθμούς ποινής στο GP ΗΠΑ, 1 στο Μεξικό, 2 φέτος στον Καναδά και τους 2 στη Μεγάλη Βρετανία.

Η οδήγησή του, σχολιάστηκε αρνητικά από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 1997, Jacques Villeneuve.

Photo Credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ