FORMULA 1

Αισιοδοξεί η οικογένεια Σουμάχερ

Αισιοδοξεί η οικογένεια Σουμάχερ

Η σύζυγος και τα παιδιά του Μίχαελ Σουμάχερ επικοινώνησαν με τους οπαδούς του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Ακριβώς είκοσι χρόνια μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου του Μίχαελ Σουμάχερ με τη Benetton το 1994, ενεργοποιήθηκε ξανά η επίσημη ιστοσελίδα του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή.

Δεν υπήρξε νεότερη ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Η Κορίνα Σουμάχερ και τα δύο παιδιά, η 17χρονη Τζίνα Μαρία και ο 15χρονος Μικ έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους οπαδούς του 45χρονου οδηγού.

" Καθημερινά φτάνουν σε εμάς ευχές για την ανάρρωση και το μέγεθος της συμπάθειας για εκείνον μας αφήνει άφωνους. Το μοναδικό που μπορούμε να πούμε είναι ευχαριστώ, που αγωνίζεστε μαζί του και μαζί με όλους εμάς. Παραμένουμε πεπεισμένοι και ελπίζουμε το καλύτερο για τον Μίχαελ. Η δύναμη σας μας βοηθάει να συνεχίσουμε να τον υποστηρίζουμε στον αγώνα που δίνει", αναφέρει το μήνυμα στην ιστοσελίδα michael-shumacher.de.

O Σουμάχερ συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι της οικογένειας στην Ελβετία μετά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη, κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ