ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στη Μόσχα για το... θαύμα ο Ολυμπιακός

Στη Μόσχα για το... θαύμα ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται την Τετάρτη (22/2, 6.15μ.μ.-Novasports 3) από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, με στόχο να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο του αναλογεί. Εκτός αποστολής Πρίντεζης, Κέσελ, ταξίδεψε ο Λο

Κακά τα ψέμματα, ο Ολυμπιακός στοχεύει στο τελευταίο ματς του TOP-16 της Ευρωλίγκας με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψει για τη νίκη και στη Μόσχα.

Την Τετάρτη το απόγευμα (22/2, 6.15μ.μ.-Novasports 3), ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με στόχο να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει από αυτό το ματς.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι δύσκολη ομάδα και το χειρότερο είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παραταχθεί πλήρης σε αυτό το ματς, καθώς οι Γιώργος Πρίντεζης και Μάρκο Κέσελ δεν ακολούθησαν την αποστολή στη Ρωσία.

Αντίθετα, την έκπληξη έκανε ο Έισι Λο ο οποίος βρέθηκε κανονικά στην αποστολή μετά από δική του απόφαση, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Αυτή του την πρωτοβουλία, εξήρε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στις δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα, την Τρίτη το μεσημέρι, λέγοντας πως ήταν σπουδαία αυτή η κίνηση που έκανε.

Στις τάξεις των "ερυθρολεύκων" γνωρίζουν πολύ καλά πως το έργο της ομάδας θα είναι δύσκολο, ωστόσο με ανεβασμένη και την ψυχολογία μετά τις νίκες επί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις δηλώσεις του, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός πάει αποκλειστικά για τη νίκη στη Μόσχα και θα προσπαθήσει να μην επιτρέψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας να ξεφεύγει.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιόνας Καζλάουσκας, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους "ερυθρολεύκους". "Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό για εμάς στην φάση του TOP-16. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη", τόνισε μεταξύ άλλων ο Λιθουανός ο κόουτς.

Στην ενίσχυση του Ολυμπιακού στάθηκε ο Αντρέι Κιριλένκο ο οποίος σχολίασε πως η ομάδα του Ίβκοβιτς έχει δυναμώσει στον αγωνιστικό τομέα, ενώ τη χαρακτήρισε ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε πέντε διπλά εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ την Πέμπτη (1/3).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ