ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ίβκοβιτς: "Σπουδαίο αυτό που έκανε ο Λο"

Ίβκοβιτς: "Σπουδαίο αυτό που έκανε ο Λο"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς επιβεβαίωσε την αποκάλυψη για την απόφαση του Έισι Λο να ταξιδέψει με την αποστολή στην Ρωσία, ενώ του... έβγαλε το καπέλο για την συμπεριφορά του.

Μέλι έσταξε για τον Έισι Λο με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση για την Ρωσία, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο "σοφός" δεν έκρυψε τον εντυπωσιασμό του για τον χαρακτήρα και την κίνηση του Αμερικανού γκαρντ.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αποφάσισε να βρεθεί στο αεροδρόμιο για να δει την ομάδα πριν φύγει για Μόσχα και ο Σέρβος κόουτς με την σειρά του, του πρότεινε να ταξιδέψει μαζί τους.

Όλα τα παραπάνω τα αποκάλυψε με δηλώσεις του ο τεχνικός της ομάδας, βγάζοντας το καπέλο στον Αμερικανό άσο: "Ο Λο αποφάσισε να έρθει στο αεροδρόμιο να δει την ομάδα. Και ήρθε να δει την ομάδα και του είπα να έρθει μαζί. Αυτό που έκανε είναι σπουδαίο. Γιατί είναι 35 ημέρες στην ομάδα και έκανε αυτή την κίνηση".

Για το ότι επιστρέφει στην Μόσχα, τόνισε: "Η ΤΣΣΚΑ έκανε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και θα μας περιμένει έτοιμη. Περιμένω έναν καλό έλεγχο του παιχνιδιού και μετά, ανάλογα το πώς θα φτάσουμε και τι ακριβώς θα γίνει με τον έλεγχο διαβατηρίων και τις βίζες, υπάρχει πάντα μια καθυστέρηση εκεί, ελπίζω να προλάβουμε την προπόνηση. Στην ΤΣΣΚΑ πέρασα τρία σημαντικά χρόνια εκεί και ήταν ένα σημαντικό διάστημα για εμένα και την οικογένεια μου και είχα και έχω πολλούς φίλους εκεί και χαίρομαι που επιστρέφω".

Για την κατάσταση της ομάδας, είπε: "Τώρα να μην λέμε ότι υπάρχει παιχνίδι που εγώ λέω πάω να χάσουμε ή να χάσουμε με μικρή διαφορά. Δεν υπάρχει τέτοια φιλοσοφία στον Ολυμπιακό. Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση της ομάδας, περιμένω μια βελτίωση ακόμη μεγαλύτερη. Μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσα ρεπό μετά από έναν μήνα και περίμενα μια καλή προπόνηση τη Δευτέρα, αλλά είμαστε σαν... νοσοκομείο".

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρωτεύουσα της Ρωσίας δεν θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Μάρκο Κέσελ. Ο πρώτος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Διαβάστε την αρθρογραφία του Μάνου Μίχαλου για τη συνέντευξη του Ίβκοβιτς και αφήστε το σχόλιό σας

Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε πέντε διπλά εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ την Πέμπτη (1/3).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ