ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Τι να πούμε για τον Ολυμπιακό;"

CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
CSKA Moscow head coach Jonas Kazlauskas reacts during the Euroleague group B basketball match against Zalgiris Kaunas at the Zalgirio Arena in Kaunas, on October 17, 2011. AFP PHOTO / PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Γιόνας Καζλάουσκας, υπογραμμίζοντας πως το ματς στην Ρωσία (22/2, 18:15 NS3) είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα του στο TOP-16.

Ένα από τα δυσκολότερα, αν όχι το δυσκολότερο ματς του στην Ευρωλίγκα δίνει την Τετάρτη (22/2, 18:15 NS3), δίνει ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους Ρώσους, αφού όπως υπογραμμίζει ο Γιόνας Καζλάουσκας, η αναμέτρηση είναι η πιο σημαντική του TOP-16, ενώ χαρακτηρίζει τον Ολυμπιακό ως ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ.

"Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το πιο σημαντικό για εμάς στην φάση του TOP-16. Ελπίζω η ομάδα μας να παρουσιαστεί ιδιαίτερα συγκεντρωμένη στο ματς, καθώς θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θα έχει μεγάλο κίνητρο στην αναμέτρηση.

Η ελληνική ομάδα έχει βρει καλό ρυθμό στο παιχνίδι της και προέρχεται από σπουδαίες νίκες, τόσο στην έδρας της Εφές στην Ευρωλίγκα, όσο και απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα. Από τότε που τους κερδίσαμε στο ΣΕΦ, έχουν χάσει μόλις ένα ματς, και αυτό στην παράταση εκτός έδρας εναντίον της Γαλατασαράι. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια για το επίπεδο της ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ευρώπη. Και για να τους νικήσουμε θα χρειαστούμε και την βοήθεια των φιλάθλων μας στο γήπεδο", δήλωσε ο Λιθουανός προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ