ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Κιριλένκο: "Ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει"

Κιριλένκο: "Ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει"
INTIME SPORTS

Έναν πιο δυνατό Ολυμπιακό με περισσότερη αυτοπεποίθηση περιμένουν να αντιμετωπίσουν στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, όπως δηλώνει και ο Αντρέι Κιριλένκο.

Ο σούπερ σταρ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα χρειαστεί σοβαρότητα για να καταφέρουν να τον κερδίσουν.

Ο Ρώσος φόργουορντ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που έκανε η ομάδα του Πειραιά (Λο, Ντόρσεϊ), αλλά και στον προπονητή, ενώ τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν αυτοπεποίθηση.

"Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, τόσο για εμάς, όσο και για τον Ολυμπιακό. Θυμάμαι πως δώσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στον Πειραιά και από τότε ο Ολυμπιακός έχει δυναμώσει ακόμη περισσότερο αγωνιστικά.

Πήραν τους Λο και Ντόρσεϊ οι οποίοι έχουν εξοικειωθεί στην ομάδα τους, η οποία, πλέον, έχει ισχυροποιηθεί. Έχουν καλούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι παίζουν με τεράστια αυτοπεποίθηση, υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητή, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Γνωρίζουμε το πόσο επικίνδυνος είναι ο αντίπαλος μας και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ σοβαροί για να πετύχουμε τον στόχο μας", τόνισε ο Αντρέι Κιριλένκο.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ