ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γλυνιαδάκης: "Πάμε στη Μόσχα για τη νίκη"

Γλυνιαδάκης: "Πάμε στη Μόσχα για τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης έδωσε το σύνθημα για νίκη του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (22/2, 6.15μ.μ.) για την 5η αγωνιστική του TOP-16

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, έκανε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης για τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 5η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού, ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει σε κανένα σημείο του αγώνα να αφήσουν την ΤΣΣΚΑ να ξεφύγει στο σκορ, καθώς μετά θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του.

"Θέλουμε να πάμε στη Μόσχα και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε ολοένα και καλύτερα και βελτιώνουμε το παιχνίδι μας", σχολίασε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης και πρόσθεσε:

"Γι΄αυτό το λόγο λοιπόν, θέλουμε να το συνεχίσουμε αυτό κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Θέλουμε να είμαστε κοντά στο σκορ και να μην τους αφήσουμε να πάρουν ένα αβαντάζ γιατί στη συνέχεια θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς".

Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε επίσης ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Μόσχα, αλλά και την απόφαση του Έισι Λο να βρεθεί στο αεροδρόμιο και να ακολουθήσει την αποστολή.

Το Sport24.gr σας δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε πέντε διπλά εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ στο ΣΕΦ την Πέμπτη (1/3).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ