ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πετάει" και ο Λο στην Μόσχα

"Πετάει" και ο Λο στην Μόσχα
INTIME SPORTS

Παρά την γαστρεντερίτιδα, ο Έισι Λο θα ταξιδέψει στην Μόσχα και τη τελευταία στιγμή θα κριθεί αν θα αγωνιστεί στο ματς της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22/02, 18:15).

Ένα πρόβλημα λιγότερο είναι πιθανόν να έχει ο Ολυμπιακός στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι αυτό γιατί ο Έισι Λο, θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να αγωνιστεί.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ παρά τις στομαχικές διαταραχές και την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί, "πετάει" μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για την Ρωσία.

Ο 27χρονος άσος θα βρίσκεται στην Μόσχα κι αν η κατάστασή του βελτιωθεί και κριθεί πως μπορεί να αγωνιστεί, τότε θα βοηθήσει τον προπονητή και την ομάδα με την παρουσία του.

Αντίθετα, στην πρωτεύουσα της Ρωσίας δεν θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Μάρκο Κέσελ. Ο πρώτος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο δεύτερος χτύπησε στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Διαβάστε την αρθρογραφία του Μάνου Μίχαλου για τη συνέντευξη του Ίβκοβιτς και αφήστε το σχόλιό σας

Πάρτε μέρος στην κλήρωση για τα πέντε διπλά εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ (Πέμπτη 29/2) που σας χαρίζει το Sport24.gr σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ