FIBA WORLD CUP

The story so far

The story so far

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου που λαμβάνει χώρα στα γήπεδα της Ισπανίας. Τα παιχνίδια και οι βαθμολογίες...

Η μάχη για την πρόκριση και το καλό τελείωμα στους ομίλους έχει ανάψει για τα καλά. Έχοντας μπει στην τρίτη στροφή πλέον οι ομάδες γνωρίζουν τι θέλουν κι έτσι τα κομπιουτεράκια αρχίζουν να βγαίνουν. Η αυλαία της τρίτης ημέρας πέφτει σήμερα (2/9) με τις ομάδες του Β' και Δ' ομίλου να επιστρέφουν στη δράση έπειτα από το χθεσινό (1/9) ρεπό.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας...

Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας...

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας...

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία και των τεσσάρων ομίλων...

Τι έγινε στον Γ' όμιλο

Τη δεύτερη νίκη της στους ομίλους πανηγύρισε η Ουκρανία που κέρδισε σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι την Τουρκία με 64-58. Η ομάδα του Μάικ Φρατέλο είδε τους Μίσουλα και Ζάιτσεφ να έρχονται από τον πάγκο και να γίνονται ήρωες.

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να ήθελε όμως δεν κατάφερε να κοντράρει όσο θα ήθελε την Αμερική. Οι ΝΒΑερς έδωσαν ακόμα ένα σόου και έφτασαν εύκολα στην επικράτηση με 98-71 διατηρώντας το αήττητο σερί τους.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε με 74-68 της Φινλανδίας και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

Τι έγινε στον Δ' όμιλο

Την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση πήρε το Μεξικό που επιβλήθηκε με 79-55 της Αγκόλας και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση. Ένα σερί 9-0 ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους Λατινοαμερικάνους.

Ένα κακό ημίχρονο ήταν αρκετό για να υποχρεώσει την Λιθουανία στην πρώτη της ήττα. Η Αυστραλία μπήκε από την αρχή πιο αποφασισμένη, επέβαλε τον ρυθμό της και επικράτησε με 82-75 των δευτεραθλητών Ευρώπης.

Οι Σλοβένοι διατήρησαν το αήττητο τους και με το 72-89 επί της Κορέας, προκρίθηκαν στους "16" της διοργάνωσης, ενώ κράτησαν την κορυφή του ομίλου.

Ο Α' και Β' όμιλος έχουν σήμερα ρεπό κι επιστρέφουν στη δράση αύριο (3/9).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ