FIBA WORLD CUP

The story so far

The story so far

Διαβάστε όλα τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της τρίτης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου που λαμβάνει χώρα στα γήπεδα της Ισπανίας. Τα παιχνίδια και οι βαθμολογίες...

Η μάχη της πρόκρισης και του καλού πλασαρίσματος στους ομίλους φουντώνει μετά και το πέρας της δεύτερης αγωνιστικής του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στην τρίτη στροφή πλέον οι ομάδες γνωρίζουν πλέον αρχίζουν τα κομπιουτεράκια να βγαίνουν και το ενδιαφέρον διατηρείται αμείωτο. Η τρίτη ημέρα θα διεξαχθεί σε δύο... δόσεις, καθώς σήμερα (1/9) αγωνίζονται οι ομάδες του Α' και Β' ομίλου, ενώ ρεπό έχουν Γ' και Δ' όμιλος. Οι ρόλοι αντιστρέφονται αύριο (2/9).

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας...

Τα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας...

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία και των τεσσάρων ομίλων...

Α' όμιλος

Το Ιράν έμεινε όρθιο απέναντι στη Σερβία όσο... άντεξε ο Χαμέντ Χαντάντι. Ο θηριώδης σέντερ έκανε θραύση κόντρα στους ''orlovi'' όμως αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φάουλ κι έτσι οι Σέρβοι επικράτησαν με 70-83 , για τον Α' όμιλο.

Ισοπεδωτική ήταν η Γαλλία που κόντρα στην Αίγυπτο διπλασίασαν τις νίκες τους δείχνοντας ότι μετά την Σερβία έχουν βρει ρυθμό. Οι παίκτες του Κολέ διέλυσαν με 94-55 τους Αιγύπτιους που ακόμα δεν έχουν ανοίξει λογαριασμό.

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ισπανία, η οποία επικράτησε της Βραζιλίας με 82-63 για τον Α' Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου . Αυτό ήταν το τρίτο θετικό αποτέλεσμα για τους διοργανωτές σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι Ισπανοί επέβαλαν από το πρώτο λεπτό του αγώνα τον ρυθμό τους, είχαν σε εξαιρετική κατάσταση τον Πάου Γκασόλ και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη.

Τι έγινε στον Β' όμιλο

Με έκπληξη ολκής ξεκίνησε η τρίτη αγωνιστική, καθώς η Σενεγάλη υποχρέωσε την Κροατία στην πρώτη της ήττα στην διοργάνωση. Οι Αφρικανοί με τον Γκιόργκι Ντιένγκ να είναι σε τρομερή κατάσταση επικράτησαν με 77-75 της "Χρβτσκα" , η οποία έπειτα από δύο νικηφόρα παιχνίδια κόντρα σε Φιλιππίνες και Αργεντινή είδε το σερί της να γκρεμίζεται πάνω στα αθλητικά προσόντα των παικτών του Σαρ.

Η Αργεντινή έπαιξε με τη φωτιά και παραλίγο να καεί, όμως οι Φιλιππίνες δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την έκπληξη και να κάνουν το δώρο στην Εθνική Ελλάδας. Οι Λατινοαμερικάνοι κέρδισαν με 85-81 τους μαχητικούς Ασιάτες και έφτασαν τις δύο νίκες στη διοργάνωση.

Η Ελλάδα έκανε ένα απίστευτο τρίτο δεκάλεπτο, κατέβασε ρυθμούς στη συνέχεια όμως επικράτησε του Πουέρτο Ρίκο με 79-90 και συνεχίζει αήττητη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των ''16''.

Ο Γ' και Δ' όμιλος έχουν σήμερα ρεπό κι επιστρέφουν στη δράση αύριο (2/9).

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ