EUROLEAGUE

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Όλα τα αποτελέσματα, στο πιάτο σας

Το Euroleague Greece συγκέντρωσε για ακόμη μία εβδομάδα, όλα τα αποτελέσματα των ομάδων που συμμετέχουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του Top 16, το Euroleague Greece σάς παρουσιάζει όσα έκαναν οι ομάδες που συμμετέχουν στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης. Από τις δύσκολες νίκες της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι το άνετο δίποντο της Φενέρμπαχτσε και της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ε' ΟΜΙΛΟΣ

Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-1) - Μπαρτσελόνα (1-1)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε την Ιρόνι Ναχαρίγια με 103-76, για τη 15η αγωνιστική του ισραηλινού πρωταθλήματος. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν αγωνίστηκε, ενώ ο Τζο Αλεξάντερ έκανε την καλύτερη εμφάνισή του ως παίκτης της "ομάδας του λαού" σκοράροντας 17 πόντους.

Ο Άλεξ Αμπρίνες "έσωσε" τη Μπαρτσελόνα, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα. Με δικό του σουτ, οι "μπλαουγκράνα" οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση κι έπειτα επικράτησαν με 114-110 .

Άλμπα Βερολίνου (1-1) - Ρεάλ Μαδρίτης (2-0)

Η Άλμπα Βερολίνου δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο διεξήχθη το All Star Game της Μπουντεσλίγκα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη Λαμποράλ Κούτσα με 75-74 , χάρη στο έμμεσο τρίποντο του Σέρχιο Γιούλ.

Παναθηναϊκός (1-1) - Ζαλγκίρις Κάουνας (1-1)

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε άνετα τον Πανελευσινιακό ( 91-54 ) στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Basket League. Ντεμπούτο με τη φανέλα της ομάδας έκανε ο Μιχάλης Λούντζης.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας πήρε το ντέρμπι του λιθουανικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο τη Λιέτουβος Ρίτας ( 91-77 ). Πρώτος σκόρερ ήταν ο Αρτούρας Μιλάκνις, με 16 πόντους.

Ερυθρός Αστέρας (0-2) - Γαλατάσαραϊ (1-1)

Το 17/17 έκανε ο Ερυθρός Αστέρας στην Αδριατική Λίγκα. Τελευταίο θύμα των "ερυθρόλευκων" υπήρξε η Μέγκα Λεκς, την οποία κέρδισαν με 77-75 .

Η Γαλατάσαραϊ κέρδισε εκτός έδρας την Άνκαρα ( 75-67 ), με τον Ζόραν Έρτσεγκ να είναι ο κορυφαίος.

ΣΤ' ΟΜΙΛΟΣ

Αναντολού Εφές (2-0) - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2-0)

Η Αναντολού Εφές υπέστη εντός έδρας ήττα - σοκ, από την Τουρκ Τέλεκομ. Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ηττήθηκε με 91-84 , σε παιχνίδι όπου ο Στράτος Περπέρογλου έμεινε άποντος (σε 22'04'' συμμετοχής).

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνεχίζει να κερδίζει άνευ προβλημάτων. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Άβτοντορ να δει τί εστί... "ομάδα του στρατού" ( 91-79 ).

Φενέρμπαχτσε (1-1) - Ολυμπιακός (2-0)

Εύκολο βράδυ είχε η Φενέρμπαχτσε, μιας και κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση τη Μπεσίκτας. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επικράτησε με 97-59 , λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Άρη, του οποίου επικράτησε με 84-68 . Οι "ερυθρόλευκοι" μοίρασαν συνολικά 29 ασίστ.

Λαμποράλ Κούτσα (0-2) - Νίζνι Νόβγκοροντ (1-1)

Η Λαμποράλ Κούτσα γνώρισε την ήττα ( 75-74 ), από τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο φινάλε της αναμέτρησης. Θύτης ο Σέρχιο Γιούλ, με το έμμεσο τρίποντο που πέτυχε.

Η Νίζνι Νόβγκοροντ συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τη Νίμπουρκ, αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 89-80 . Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρτσιομ Παρακχούσκι, που πέτυχε 24 πόντους.

Ουνικάχα Μάλαγα (0-2) - Αρμάνι Μιλάνο (0-2)

Στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του αγώνα, η Ουνικάχα Μάλαγα έχασε την ευκαιρία να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα. Εν τέλει, ηττήθηκε -στο πεντάλεπτο της παράτασης- με 114-110 .

Η Αρμάνι Μιλάνο πήρε ακόμα μία νίκη εντός των συνόρων, αφού υπέταξε την Πιστόια με 79-73 , για τη 15η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ