EUROLEAGUE

Έτοιμος για τον... τελικό με την Χίμκι ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για τον... τελικό με την Χίμκι ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα (21:45, 4/04, ΕΤ1) την Χίμκι στο ΣΕΦ με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να συνεχίσει στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας (video).

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την Χίμκι σε ένα παιχνίδι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός, καθώς και οι δύο ομάδες... καίγονται για τη νίκη.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σήμερα (21:45, 4/04, ΕΤ1) τους Ρώσους, έχοντας στο μυαλό τους μόνο το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση με την Χίμκι, τονίζοντας πώς όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ πρόσθεσε πώς η ομάδα του θα προσπαθήσει να κουράσει και να περιορίσει τον Ζόραν Πλάνινιτς.

Ο Κάιλ Χάινς με τον Δημήτρη Κατσίβελη τόνισαν ότι όλοι στην ομάδα θέλουν τη νίκη, λέγοντας και εκείνοι με τη σειρά τους πώς πρόκειται για ένα ματς-τελικό.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Χίμκι, Ρίμας Κουρτινάιτις δήλωσε πώς η ομάδα του έχει πιθανότητες να πάρει τη νίκη, τονίζοντας ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Ρωσία με 87-82, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Δείτε video από την αναμέτρηση:

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ