EUROLEAGUE

Κουρτινάιτις: "Έχουμε πιθανότητες για να πετύχουμε"

Κουρτινάιτις: "Έχουμε πιθανότητες για να πετύχουμε"

Σε μία προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών του, ο Ρίμας Κουρτινάιτις τόνισε ότι η Χίμκι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να πάρει τη νίκη μέσα στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού (4/4, 9.45μ.μ.)

Η Χίμκι την περασμένη εβδομάδα έχασε μέσα στην έδρα της από την Κάχα Λαμποράλ και είναι πολύ πιθανό να πληρώσει αυτό το "κακό αποτέλεσμα".

Στις δηλώσεις του, ο Ρίμας Κουρτινάιτις θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα του, τονίζοντας πως η Χίμκι έχει πολλές πιθανότητες να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος από το "διπλό" στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

"Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά, αλλά στο τέλος χάσαμε τον έλεγχο και ήμασταν λίγο άτυχοι. Σε κάποιο αριθμό αγώνων χάσαμε με έναν ή δύο πόντους λόγω της έλλειψης αθλητικής τύχης και αυτό το παιχνίδι ήταν το ίδιο", σχολίασε ο Ρίμας Κουρτινάιτις και συνέχισε:

"Κάναμε λάθος σε ένα καθοριστικό σημείο και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός ευστόχησε σε τρίποντο. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε στην Ελλάδα, αλλά δεν βλέπω κάποιον κίνδυνο αυτή τη στιγμή, έχουμε προετοιμαστεί καλά και ίσως για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν δεν είχαμε παιχνίδι για τη Βαλτική Λίγκα τη Δευτέρας, οπότε είχαμε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούμε.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ, αποδείχθηκε ότι εμείς ήμασταν λίγο πιο αργοί, κάτι που έκρινε το παιχνίδι, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμάς. Τώρα νιώθω πως οι παίκτες μου επέστρεψαν στην σωστή φυσική κατάσταση, έχουν την απαραίτητη επιθετικότητα και ενέργεια, οπότε πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες για να πετύχουμε".

"Πρέπει να νικήσουμε"

Από την πλευρά του, ο Κρέσιμιρ Λόντσαρ υποστήριξε: "Για εμάς αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία, το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Όλα θα ήταν καλύτερα, αν είχαμε κερδίσει το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Κάχα Λαμποράλ. Τώρα η κατάσταση είναι δύσκολη. Πρέπει να νικήσουμε για να έχουμε την ευκαιρία να πάμε στα πλέι οφ. Και ο αντίπαλός μας χρειάζεται τη νίκη.

Είμαι σίγουρος ότι θα έχει την υποστήριξη χιλιάδων φιλάθλων του. Είναι πιο δύσκολο να παίζεις εκτός έδρας, αλλά δεν τα πήγαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια ούτε μέσα στην έδρα μας. Όλοι στην ομάδα αντιλαμβάνονται την κατάσταση και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό την Πέμπτη".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ