EUROLEAGUE

Παρουσία Π. Αγγελόπουλου η προπόνηση του Ολυμπιακού

Παρουσία Π. Αγγελόπουλου η προπόνηση του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον κρίσιμο αγώνα με την Χίμκι. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Κάιλ Χάινς και ο Δημήτρης Κατσίβελης για το ματς με τους Ρώσους.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Χίμκι για την τελευταία αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

Οι Πειραιώτες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να σφραγίσουν την πρόκριση τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ παράλληλα περιμένουν στραβοπάτημα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Βαρκελώνη κόντρα στην Μπαρτσελόνα για να τερματίσουν δεύτεροι.

Ο αγώνας φυσικά απέναντι στους παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Η Χίμκι αποτελεί μία πολύ καλή ομάδα, όμως όπως τόνισε και ο Κάιλ Χάινς οι "ερυθρόλευκοι" θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με πρόκριση στους "8" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

" Είναι το πιο σημαντικό ματς της σεζόν ως τώρα. Θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η πρόκριση στα προημιτελικά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Παρά τους πολλούς τραυματισμούς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Δεν επηρεαζόμαστε", είπε ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών και συμπλήρωσε:

" Η ομάδα συνεχίζει να έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυτούς. Πολλές φορές τα πολλά προβλήματα τραυματισμών μας αναγκάζουμε να παίζουμε με διαφορετικά σχήματα, να έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις, αλλά και στις συνθέσεις που πηγαίνουμε στα παιχνίδια. Δεν μπορούμε, όμως, να παραπονιόμαστε γι’ αυτό. Πλέον δεν αλλάζει και δεν μπορούμε να τα βάζουμε με την τύχη μας".

Ερωτηθείς για το αν τον προβληματίζει το γεγονός πώς ο Ολυμπιακός δεν αρχίζει καλά τα ματς στους τελευταίους αγώνες τόνισε: " Είναι κάτι που όλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε. Είναι μια νέα… συνήθεια θα έλεγα. Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει πολλούς παίκτες μας με αποτέλεσμα να έχουν δυσκολία να βρούνε ρυθμό. Αλλά όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια, να είστε σίγουροι γι’ αυτό. Πλέον, όμως, έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν. Εάν παίξουμε αύριο, αλλά και στη συνέχεια σύμφωνα με τις δυνατότητες μας τότε ο ουρανός είναι το ταβάνι μας".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κατσίβελης είπε: " Είναι παιχνίδι τελικός για εμάς. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για αυτό το παιχνίδι και θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα. Με πιεστική άμυνα και τη βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά πλέον δεν κοιτάμε πίσω.

Είναι λογικό να συμβαίνει αυτό σε οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης καθώς ήταν πάρα πολλά τα παιχνίδια. Μπροστά μας έχουμε, όμως, ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ