STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η πρεμιέρα της Σκρατς Basket League

Η πρεμιέρα της Σκρατς Basket League

Η Σκρατς Basket League ξεκίνησε με "διπλό" του Άρη, επιτυχημένο ντεμπούτο από Τόμιτς-Μέξα και ιστορική νίκη για τον Κόροιβο. Δείτε όσα έγιναν στην πρεμιέρα!

Συγκεκριμένα, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Άρης πανηγύρισαν εκτός έδρας νίκες επί του Πανιωνίου και του Πανελευσινιακού, αντίστοιχα ενώ ο Κόροιβος πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας του στη μεγάλη κατηγορία κόντρα στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, στο ντεμπούτο του Μίλαν Τόμιτς στην τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας

Πανιώνιος - Κολοσσός 76-92

Ο Κολοσσός δοκίμασε μία την άμυνα ζώνης, δεν είδε προκοπή. Τη δοκίμασε και δεύτερη και έτρεξε επί μέρους 21-9 στην τρίτη περίοδο, οπότε κρίθηκε επί της ουσίας το 92-76 επί του Πανιωνίου , στη Νέα Σμύρνη.

Ολυμπιακός - Απόλλων Πάτρας 82-56

Ο Ολυμπιακός, με τον Μίλαν Τόμιτς στον πάγκο, δεν δυσκολεύτηκε στο ΣΕΦ απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, τον οποίο και κέρδισε με 82-56 . Ξεχώρισαν οι Σπανούλης, Σλούκας και Ντάνστον. Ντεμπούτο για Μουράτο.

Πανελευσινιακός - Άρης 70-78

Ο Άρης κατάφερε να αντέξει στην αντεπίθεση του Πανελευσινιακού και έφυγε νικητής από την Ελευσίνα επικρατώντας με 70-78 και μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Κόροιβος Αμαλιάδας - ΑΕΚ 80-67

Με πανηγυρικό τρόπο ξεκίνησε την πορεία του στην Α1 ο Κόροιβος που στην πρώτη του συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία κέρδισε με 80-67 την ΑΕΚ . Η "Ένωση" στην επιστροφή της έδειξε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο παρά την ήττα.

ΚΑΟΔ-Τρίκαλα: 62-57

Ο Κώστας Μέξας στο ντεμπούτο του ως head-coach στην Α1 πανηγύρισε τη νίκη (62-57), βλέποντας τον ΚΑΟΔ να επικρατεί των Τρικάλων. Οι γηπεδούχοι είχαν το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και "σφράγισαν" το θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία 5 λεπτά (μετά την αντεπίθεση των... άστοχων Τρικάλων) χάρις στον Λίνο Χρυσικόπουλο.

ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο 88-79

Παρότι προηγήθηκε με 18-1 ο ΠΑΟΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα και τελικά χρειάστηκε την βοήθεια του Κώστα Χαραλαμπίδη και το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης (88-79) για να κάμψει την αντίσταση του Ρεθύμνου και να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - Κηφισιά: 76-66

Ο Παναθηναϊκός παρότι είχε λιγοστές λύσεις και ανάσες, έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΝΚ, διατηρώντας ένα σταθερό προβάδισμα από το 2ο δεκάλεπτο ως και το φινάλε (76-66). Κορυφαίος ο Μπατίστα για ακόμη μια φορά.

Όλες οι λεπτομέρειες, η βαθμολογία και τα στατιστικά στην κατηγορία "βαθμολογίες" του Sport24.gr

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ