TIPS ΜΑΡΚΟ

Παρί - Μαρσέιγ: Ειδικό στοίχημα του 3.50 από το Classique

Ο Ματέο Γκεντουζί πανηγυρίζει γκολ της Μαρσέιγ στο Ζοσέ Αλβαλάδε κόντρα στη Σπόρτινγκ
Ο Ματέο Γκεντουζί πανηγυρίζει γκολ της Μαρσέιγ © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Σπουδαία μονομαχία με έντονη αντιπαλότητα στο Παρίσι, Παρί εναντίον Μαρσέιγ στο Classique της Ligue 1 με τα δεδομένα να οδηγούν σε ποντάρισμα του 3.50.

Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στη Ligue 1 ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής (16/10) με το Παρί - Μαρσέιγ (21:45 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24 ), το Classique τη χώρας. Αναμέτρηση με έντονη αντιπαλότητα, από τα πλέον παραδοσιακά παιχνίδια του γαλλικού ποδοσφαίρου. Το αποψινό ματς πρόκειται να είναι το 103ο.

Η Παρί δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να κερδίσει την Μπενφίκα και όπως την τρίτη αγωνιστική, έτσι και στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής του Champions League το μεταξύ τους παιχνίδι δεν είχε νικητή και κόλλησε στο 1-1. Στο ενδιάμεσο είχε γκελάρει στο ματς με τη Ρεμς, που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0. Σ’ ένα ματς ροντέο, που δέχτηκε μεγάλη πίεση μάλιστα, με την αντίπαλο να δημιουργεί 1,92 xG και τους Παριζιάνους 1,07.

Για άλλη μια φορά όλα περιστρέφονται γύρω από τον Εμπαμπέ, θα μείνει ή θα φύγει, ενώ η Ρεάλ δείχνει να έχει αποσυρθεί από το ενδιαφέρον της. Χέσκι και Ανρί, Πετί κατέθεσαν τις προηγούμενες μέρες τις απόψεις τους, η μητέρα του έκανε ένα retweet για να ανάψει και άλλο τα αίματα, ενώ μέσα σ’ όλα αυτά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Mediapart αποκάλυψε πως η γαλλική ομάδα είχε προσλάβει εταιρία για να κάνει καμπάνιες εναντίον αντιπάλων αλλά και του Εμπαμπέ στα social media. Κάπου στη μέση βρίσκεται και ο Γκαλτιέ που έχει να διαχειριστεί μια πολύ απαιτητική και ζόρικη κατάσταση, είναι ισχυρή προσωπικότητα, ωστόσο τα παραπάνω δείχνουν να είναι πέραν των δυνάμεών του. Ετοιμοπόλεμος ο Μέσι που έλειψε στα δύο τελευταία, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Εμπαμπέ. Τιμωρημένος ο Ράμος. Πάγια εκτός ο μπακ Μέντες.

Η Μαρσέιγ έχασε στη Μασσαλία από την Αζαξιό 2-1, αλλά μεσοβδόμαδα έβγαλε άμεσα αντίδραση. Υπέταξε στη Λισαβόνα τη Σπόρτινγκ με 2-0 σ’ ένα ματς που της πήγαν όλα πρίμα, αφού έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 19’ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 από το 30’, ενώ οι Πορτογάλοι τελείωσαν το ματς με εννιά παίκτες. Είχε όλο το δικαίωμα να κάνει συντήρηση δυνάμεων από εκεί και πέρα, ενώ ο Τούντορ είναι σε καλύτερη θέση πλέον, ξεπερνώντας τη μίνι κρίση που έπνιγε την ομάδα του προηγούμενο διάστημα. Ξανά εκτός ο καλός μπακ Κολάσινατς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παρί είναι ποιοτική ομάδα, είναι δεδομένο αυτό, αλλά ώρες ώρες αυτή από μόνη της δεν αρκεί. Μετράει τρεις σερί ισοπαλίες, τη ζόρισε ακόμα και η Ρεμς. Το κλίμα συν τοις άλλοι δεν είναι το καλύτερο δυνατό, ο Γκαλτιέ κάπου έχει χάσει την πλοκή, δεν μπορεί να γυρίσει ολομόναχος τον διακόπτη, υπάρχουν πολλά μαζεμένα σύννεφα. Ο Τούντορ έχει να διαχειριστεί πιο ήρεμη κατάσταση, ρολάρει η ομάδα του και ανασταλτικά είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής στο πρωτάθλημα, έχει δεχτεί 9,35 xG και 7 γκολ παθητικό, με την Παρί να είναι πρώτη στη σχετική κατηγορία (δεύτεροι οι Φωκαείς) με 8,55 xG κατά έχοντας μαζέψει πέντε φορές την μπάλα από τα δίχτυα. Πείθει η Μαρσέιγ, τα δίνει όλα παραδοσιακά στο Classique. Με την εικόνα των δύο ομάδων και τις απουσίες που έχει η Παρί το over 1,5 της Μαρσέιγ στο 3.50 αξίζει το ποντάρισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί - Μαρσέιγ : Over 1,5 Μαρσέιγ (απόδοση 3.50), 21:45
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ