ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ανρί για Εμπαπέ: "Μοιάζει να μην του έχουν πει ποτέ όχι, αλλά δεν ξέρω τι του υποσχέθηκαν"

Ανρί για Εμπαπέ: "Μοιάζει να μην του έχουν πει ποτέ όχι, αλλά δεν ξέρω τι του υποσχέθηκαν"
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τιερί Ανρί κλήθηκε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν με τον Κιλιάν Εμπαπέ και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα πρέπει να είναι πάνω από κάθε παίκτη.

Η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ κυριαρχεί στην επικαιρότητα αφού για μία ακόμα φορά σε λίγους μήνες ο Γάλλος σούπερ σταρ εμφανίζει τάσεις φυγής από την Παρί.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο Τιερί Ανρί. Στο σχόλιό του ο θρυλικός Γάλλος επιθετικός στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι και στο γεγονός ότι ο Εμπαπέ διαμαρτύρεται για τη θέση που αγωνίζεται με τον Ανρί να ξεκαθαρίζει ότι πάνω απ' όλους είναι η ομάδα.

Επιπρόσθετα τόνισε πως αυτό που λαμβάνει κάποιος που παρακολουθεί απέξω την υπόθεση είναι ότι κανείς δεν λέει όχι στον Εμπαπέ, ωστόσο επεσήμανε ότι δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι ακριβώς του υποσχέθηκαν.

Στο σχόλιο που έκανε ο θρυλικός Γάλλος επιθετικός ανέφερε: "Κανένας δεν θέλει να εκτίθεται σε κάτι στο οποίο δεν είναι καλός. Απλά δεν σου αρέσει, αλλά υπάρχει κάτι μεγαλύτερο απ' όλα και αυτό είναι ο σύλλογος. Κι εδώ τίθεται ένα ερώτημα. Τον κάνουν να αισθάνεται ότι ο σύλλογος είναι πάνω απ' όλα ή τον κάνουν να αισθάνεται ότι εκείνος είναι πιο σημαντικός από το σύλλογο;

Θα χρησιμοποιήσω κάτι από τη δική μου ιστορία. Δεν μου άρεσε εκεί που αγωνιζόμουν για την Μπαρτσελόνα. Το μισούσα, αλλά το έκανα για την ομάδα.

Δεν μου άρεσε το γεγονός ότι μετά από εκατό συμμετοχές και δεν ξέρω πόσα γκολ για τη Γαλλία έπρεπε να παίξω στα αριστερά. Δεν άκουσα κανέναν να λέει "Α, τι ωραία χειρονομία" το να πάω να παίξω στα αριστερά αντί για παίκτες που είχαν λιγότερα γκολ και λιγότερες συμμετοχές.

Υπάρχει ένας κανόνας. Αν το αφεντικό σου πει να κάνεις κάτι, το κάνεις. Αν είναι για το καλό της ομάδα. Αν είναι για το κακό της ομάδας θα διαφωνούσα".

Για να συνεχίσει: "Δε γνωρίζω τι του υποσχέθηκαν. Απέξω φαίνεται ότι ποτέ δεν έχει ακούσει όχι στη ζωή του. Το τονίζω ότι μοιάζει να συμβαίνει αυτό. Δεν μου αρέσει να κάνω θεωρίες. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που βλέπω".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ