ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Η Ρεάλ έκλεισε την πόρτα, δεν θέλει τον Εμπαπέ

O Κιλιάν Εμπαπέ
O Κιλιάν Εμπαπέ © 2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Σύμφωνα με την εκπομπή El Chiringuito, ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν βρίσκεται στα πλάνα της Ρεάλ κι ως εκ τούτου οι "μερένγκες" δεν πρόκειται να κάνουν καμία κίνηση στην περίπτωση που ο Γάλλος θελήσει να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο.

Η πόρτα στη Ρεάλ φαίνεται πως έκλεισε για τον Κιλιάν Εμπαπέ όταν αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο Μάιο μέχρι το 2025.

Η απόφαση του Γάλλου σταρ δυσαρέστησε τους ανθρώπους των "μερένγκες", δεδομένου ότι οι δύο πλευρές είχαν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία.

Το πρόσφατο δημοσίευμα-βόμβα της MARCA, σύμφωνα με το οποίο ο 23χρονος θέλει να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από το Παρκ ντε Πρενς με προορισμό τη Μαδρίτη, λόγω των άσχημων σχέσεων με τη διοίκηση των Παριζιάνων έχουν ανάψει "φωτιές".

Σύμφωνα ωστόσο, με την ισπανική εκπομπή El Chiringuito, ο Εμπαπέ δεν βρίσκεται πλέον στα σχέδια της Ρεάλ, η οποία δεν σκέφτεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ