ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Χέσκι για Εμπαπέ: "Ο Κλοπ δεν είναι διατεθειμένος να συμπεριφέρεται διαφορετικά σ' έναν παίκτη"

O Κιλιάν Εμπαπέ
O Κιλιάν Εμπαπέ © 2022 ARMANDO FRANCA/AP IMAGES

Ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός, Εμίλ Χέσκι, αναφέρθηκε στο σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ και τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν θα λάμβανε ειδική μεταχείριση από τον Γιούργκεν Κλοπ λόγω της κλάσης του.

Ο Εμίλ Χέσκι, που για μία δεκαετία υπήρξε από τους καλύτερους επιθετικούς στην Αγγλία με τη φανέλα των Λέστερ (1994-2000) και Λίβερπουλ (2000-2004) μίλησε στο Gambling.com για το ζήτημα του Κιλιάν Εμπαπέ που εξελίσσεται σε σίριαλ αποχώρησης για ακόμα μία φορά.

Ο γαλλικός Τύπος κάνει λόγο για δυσφορία του 23χρονου επιθετικού και τη συμπεριφορά του εντός της Παρί Σεν Ζερμέν, υποστηρίζοντας ότι είναι απομονωμένος και η διάθεσή του αλλάζει από μέρα σε μέρα.

Δημοσίευμα της Marca μάλιστα, ανέφερε πως η σχέση του συλλόγου με τον Εμπαπέ έχει φτάσει στα άκρα, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να θέλει να φύγει τον Ιανουάριο για τη Ρεάλ, αλλά τους Παριζιάνους να τον δίνουν μόνο στη Λίβερπουλ.

"Ο οποιοσδήποτε θα δυσκολευόταν να απορρίψει κάποιον σαν τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά αν μόλις υπέγραψες νέο συμβόλαιο και ήδη κάνεις φασαρία για να φύγεις, γιατί να μην το ξανακάνεις αν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην επόμενη ομάδα σου;

Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που έχω με τον τρόπο με τον οποίο ορισμένοι παίκτες φεύγουν από έναν σύλλογο. Στους μεγάλους συλλόγους, ναι, θα έχεις αστέρια, αλλά στην πραγματικότητα θα πρέπει να είναι όλοι στην ίδια τάξη.

Δεν νομίζω ότι ο Γιούργκεν Κλοπ είναι διατεθειμένος να συμπεριφέρεται διαφορετικά σε έναν παίκτη από οποιονδήποτε άλλον στην ομάδα. Είναι παίκτης κλάσης και θα έπαιζε στη βασική ενδεκάδα οποιουδήποτε, αλλά τότε θα πρέπει να δεχθείς όλα τα προβλήματα που τον συνοδεύουν", δήλωσε ο παλαίμαχος Άγγλος.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΚΛΟΠ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ