ΣΤΗΛΕΣ

"Συγχωροχάρτι" σε Ρονάλντο από Μπεατρίς!

"Συγχωροχάρτι" σε Ρονάλντο από Μπεατρίς!
Ρονάλντο-Μπεατρίς

"Συγχωροχάρτι" αποφάσισε να δώσει στο Ρονάλντο η αρραβωνιαστικιά του, μετά το σκάνδαλο με τις ιερόδουλες!

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά η επανασύνδεση με την αρραβωνιαστικιά του, με την βραζιλιάνικη εφημερίδα "Extra" να αποκαλύπτει στη σημερινή της έκδοση (8/5) ότι η η κοπέλα είναι διατεθειμένη να συγχωρήσει τον επιθετικό της Μίλαν, παρά τα τελευταία "καμώματά" του. Την περασμένη εβδομάδα, η Μπεατρίς είχε μαζέψει τα πράγματά της και είχε εγκαταλείψει το "φαινόμενο", καθώς δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις που της έδωσε για την ανάμειξή του στο σκάνδαλο με τις ιερόδουλες, όμως το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχουν γίνει βήματα προόδου αναφορικά με τις σχέσεις του ζευγαριού.

Η αρχή έγινε με κάποια τηλεφωνήματα, ενώ με βάση το εν λόγω δημοσίευμα η 23χρονη αναμένεται να επισκεφτεί εντός των προσεχών ημερών τον Ρονάλντο, ο οποίος διαμένει στην περιοχή Άνγκρα ντος Ρέις.

Η Μπεατρίς έχει χάσει απότομα βάρος το τελευταίο διάστημα, από τότε που έδωσε τέλος στη σχέση της με το Ρονάλντο, με την οικογένειά της να εμφανίζεται ανήσυχη για τη σωματική της κατάσταση, με αποτέλεσμα να βλέπει με θετικό μάτι τη συμφιλίωση του ζευγαριού.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ